Το “καρφί” Ανδρουλάκη για τον Λοβέρδο

Το “καρφί” Ανδρουλάκη για τον Λοβέρδο
Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε και δημοσίως τη μεγάλη ενόχλησή του για τον Ανδρέα Λοβέρδο, θυμίζοντας ότι ο πρώην υπουργός έχει ξαναδιαγραφεί στο παρελθόν.

Mε το βαμβάκι έσφαξε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τρίτης.

Οταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη αν υπάρχει άνθρωπος στο ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να διαγραφεί, (σσ. ο κ. Λοβέρδος είχε ισχυριστεί ότι κανείς δεν μπορεί να τον διαγράψει από το ΠΑΣΟΚ) ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε ότι “αυτός που το είπε έχει ήδη διαγραφεί μία φορά” χωρίς μάλιστα να αναφέρει το όνομα Λοβέρδος.

Προφανώς ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόταν στην διαγραφή του κ. Λοβέρδου το 2012 από τον τότε πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δείτε μετά το 23ο λεπτό






Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε βάλει “φωτιά” στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου. Η δήλωσή του ότι “εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφομαι, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να φας εύκολα. Και δεν βλέπω και τον λόγο” προκάλεσε αναταράξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα