Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι εκτός της ΝΔ

Τσαπανίδου: Η Τράπεζα Θεμάτων καταρρέει και για τον κ. Σκέρτσο φταίνε όλοι εκτός της ΝΔ
Πόπη Τσαπανίδου youtube

Για αλαζονική αποποίηση ευθυνών κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η Πόπη Τσαπανίδου, επικρίνοντας τη στάση της γύρω από την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων.

«Κατά τον κ. Σκέρτσο, ακόμη και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις», τονίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Πάντα φταίνε οι άλλοι. Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δεν λύνεται», σημειώνει η κ. Τσαπανίδου και καταλήγει: «Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δεν φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».

Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός Παιδείας (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) Κώστας Γαβρόγλου αντέδρασε γράφοντας τα εξής στο facebook:

Απίστευτο αλλά (φαίνεται) αληθινό: Ο Σκέρτσος, από ό,τι γράφουν τα μέσα, είπε πως για το αδιανόητο μπάχαλο με την Τράπεζα Θεμάτων και την αδυναμία να έχουν ένα αξιόπιστο πληροφοριακό σύστημα, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ: Λόγω απλής αναλογικής δεν υπάρχει κυβέρνηση και για αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Και, όμως, θα υπάρχουν κάποιοι που θα το πιστέψουν αυτό. Θλίψη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα