Τσίπρας για Ωραιόκαστρο: Η Ελλάδα είναι το πρόσωπο της αλληλεγγύης

Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Η αντίδραση κάποιων Συλλόγων γονέων και του δημάρχου Ωραιοκάστρου δεν συνάδουν με την στάση της χώρας μας και δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού" τονίζει ο πρωθυπουργός

"Η Ελλάδα είναι το πρόσωπο της αλληλεγγύης της Ευρώπης προς τους πρόσφυγες και τους κατατρεγμένους", τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ωραιόκαστρο.

Σημειώνει ακόμη ότι "η αντίδραση κάποιων Συλλόγων γονέων και του δημάρχου Ωραιοκάστρου δεν συνάδουν με την στάση της χώρας μας και δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού".

"Η ένταξη των παιδιών των προσφύγων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι μια επιβεβλημένη κίνηση, που με μεθοδικότητα και σοβαρό σχεδιασμό προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Μειοψηφικές και ακραίες φωνές όπως αυτές του δημάρχου Ωραιοκάστρου Α.Γαβότση πρέπει να απομονωθούν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη να πάρει σαφείς αποστάσεις από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, καταδικάζοντας τις δηλώσεις του και τις σαφείς προτροπές του προς τους πολίτες να ασκήσουν βία", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network