Τζανακόπουλος: Θα διαχειριστούμε με τη δέουσα σοβαρότητα το σκάνδαλο Novartis

Τζανακόπουλος: Θα διαχειριστούμε με τη δέουσα σοβαρότητα το σκάνδαλο Novartis
Συνέντευξη τύπου του κλιμακίου των Υπυργών Νίκου Τόσκα, Χρήστου Σπίρτζη και Νεκτάριου Σαντορινιού, που βρέθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί της Κω. Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Η ΝΔ έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο" επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα παρά μόνο αφού λάβουμε αναλυτική γνώση της δικογραφίας και το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι ότι με τη δέουσα σοβαρότητα θα διαχειριστούμε το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα εξαντλήσουμε, βεβαίως, την πολιτική μας αυστηρότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εξαπολύσουμε κυνήγι μαγισσών ή να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια. Πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία θα διαχειριστούμε με τον τρόπο που της αρμόζει».

Aυτά υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, όπου δήλωσε συγκλονισμένος από την υπόθεση Novartis, λέγοντας ότι πρόκειται για «διεθνές» σκάνδαλο και παρατήρησε πως η μόνη ενημέρωση που έχει είναι από τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται σε «πανικό» και χαρακτήρισε «προφάσεις εν αμαρτίαις» όσα λέει εναντίον τής κυβέρνησης. «Η Νέα Δημοκρατία δείχνει στην πραγματικότητα έναν κάποιο πανικό, μία προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις, που θα έλεγα ότι δεν προσβάλλουν την κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα προσβάλλουν την ελληνική δικαιοσύνη. Με λίγα λόγια, κατηγορούν εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς ότι δρουν στη βάση κυβερνητικών εντολών. Εκεί κάπου έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος από την πολιτική της ηγεσία, αλλά και από τους ανθρώπους, οι οποίοι φέρεται, με βάση πάντα τα δημοσιεύματα, ότι εμπλέκονται» επισήμανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα