Βαγενάς: Η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε κατ’ εντολή των ΗΠΑ και της Γερμανίας

Βαγενάς: Η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε κατ’ εντολή των ΗΠΑ και της Γερμανίας
Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό Eurokinissi

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚΕ μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6

Την επιφύλαξή του για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία εξέφρασε ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου.

“Οι ΗΠΑ, παρά τις δύσκολες σχέσεις που έχουν με την Τουρκία, υπογραμμίζουν πως είναι πολύτιμη σύμμαχος” είπε και μίλησε για επιθετικότητα της Άγκυρας στο Αιγαίο και για κατοχικές δυνάμεις της Τουρκίας σε Κύπρο, Συρία και Ιράκ.

“Μέτρα εμπιστοσύνης υπήρξαν και στο παρελθόν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα” συνέχισε και ζήτησε ενημέρωση από την κυβέρνηση για το τί συζητήθηκε στην Άγκυρα.

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση τον πιο κάλο μεντεσέ για τα συμφέροντα των Αμερικάνων στην περιοχή.

Για το Μακεδονικό τόνισε πως “Η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε κατ’εντολη των ΗΠΑ και της Γερμανίας” είπε και υποστήριξε ότι τα προβλήματα δε λύνονται εντός ΝΑΤΟ. “Τα προβλήματα της χώρας μας με την Αλβανία και την Τουρκία δε λύθηκαν τόσα χρόνια” κατέληξε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα