Βίτσας: Εργαζόμαστε ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν γρήγορα στη χώρα

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας EUROKINISSI

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτών στον Έβρο, τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις και τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο

Για το ζήτημα που προέκυψε με τη σύλληψη δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και τ. αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξή του.  "Παρακολουθούμε το θέμα με προσοχή. Εργαζόμαστε ώστε να λυθεί γρήγορα και τα παιδιά μας να επιστρέψουν γρήγορα στη χώρα", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κ. Βίτσας.

Στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός μίλησε για τη θητεία του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και για τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, την οποία χαρακτήρισε "άριστη".

Ο κ. Βίτσας, μιλώντας για πρώτη φορά με την ιδιότητα του υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, τη φιλοσοφία του όσον αφορά τη νέα του θέση,  στη στάση της Άγκυρας αλλά και τις ευρω-τουρκικές σχέσεις, τονίζοντας τη σημασία της τήρησης της συμφωνίας για το προσφυγικό και υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα επιδιώκει την επίλυση των προβλημάτων με όρους καλής γειτνίασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε φυλακή της Αδριανούπολης οι Έλληνες στρατιωτικοί- 'Δεν είμαστε πράκτορες' είπαν στην τουρκική Αστυνομία

SHARE:

24Media Network