Βουλή: Εισήγηση για 15νθήμερο αποκλεισμό του Γ. Λαγού

Βουλή: Εισήγηση για 15νθήμερο αποκλεισμό του Γ. Λαγού
Ο Γιάννης Λαγός Eurokinissi

Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε τη μέγιστη δυνατή ποινή για τις χυδαιότητες του χρυσαυγίτη. Πρόταση και για περικοπή της μηνιαίας αποζημίωσής του

Ποινή δεκαπενθήμερου αποκλεισμού από τις συνεδριάσεις της Βουλής και περικοπή της μηνιαίας αποζημίωσης του κατά 1/4 εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας σε βάρος του χρυσαυγίτη, Γιάννη Λαγού, για τις ύβρεις και τις απειλές του κατά βουλευτών.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας ουσιαστικά πρότεινε την επιβολή των αυστηρότερων προβλεπόμενων ποινών κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή ο οποίος είχε αποκαλέσει «προδότες» και «λαμόγια» τους βουλευτές και κινήθηκε μάλιστα απειλητικά εναντίον του με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.

Η πρόταση της Επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να επικυρωθεί από την Ολομέλεια μετά τις διακοπές του Πάσχα. Πάντως, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να κληθεί σε απολογία και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος στηρίζει τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις των βουλευτών του.

Μάλιστα, όπως προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, υπάρχει ενδεχόμενο συνολικού αποκλεισμού των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για 15 ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα