Βούτσης: Tα κανάλια υποδαυλίζουν τους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Συζήτησητων άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" (Παράλληλο Πρόγραμμα) την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτησητων άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" (Παράλληλο Πρόγραμμα) την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διερωτήθηκε γιατί οι επιθέσεις συμβαίνουν πάντα στις 20:00. Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Στην καταγγελία ότι τα κανάλια παρακινούν τους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για σκηνοθετημένα επεισόδια που συμβαίνουν πάντα την ώρα των δελτίων.

«Επί τρεις εβδομάδες τα κανάλια προτρέπουν σε βιαιοπραγίες» είπε ο κ. Βούτσης και μίλησε για «ανοικτή προτροπή» των τηλεοπτικών σταθμών στη βία. Διερωτήθηκε, μάλιστα, γιατί οι επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται πάντα στις 20:00 το βράδυ την ώρα των δελτίων. Ο κ. Βούτσης υποστήριξε επίσης ότι σε αντίστοιχες επιθέσεις που γίνονταν επί στελεχών προηγούμενων κυβερνήσεων τα κανάλια προχωρούσαν σε καταγγελίες και στηλίτευαν στις πράξεις βίας ενώ τώρα τις προκαλούν.

ADVERTISING

Στις καταγγελίες του κ. Βούτση αντέδρασαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Εύη Χριστοφιλοπούλου που σηκώθηκαν όρθιοι και διαμαρτύρονταν. Έντονα διαμαρτυρήθηκε και ο Γρηγόρης Ψαριανός που φώναζε «ντροπή». «Ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας» τόνισε από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ στηλιτεύοντας τη στάση του κ. Τσίπρα όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

SHARE:

24Media Network