Υποψήφιος παγκόσμιος δήμαρχος της χρονιάς ο Γ. Μπουτάρης

ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012  στην Παλιά Βουλή.
Την εκδήλωση  προλόγισε  και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 στην Παλιά Βουλή. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Υποψήφιος δήμαρχος της χρονιάς ο Γιάννης Μπουτάρης

"Φλερτάρει" με τον τίτλο "Δήμαρχος της Χρονιάς: 2014", ο Γιάννης Μπουτάρης.

Στον κατάλογο των 26 επικρατέστερων δημάρχων όλου του κόσμου συμπεριέλαβε για την ακρίβεια το ανεξάρτητο Ίδρυμα "City Mayors Foundation", τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη.

Οι 26 δήμαρχοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο -μεταξύ των οποίων είναι οι δήμαρχοι του Κάλγκαρι Καναδά, του Χιούστον των ΗΠΑ, του Μπρίστολ και του Λίβερπουλ Βρετανίας, της Γάνδης Βελγίου, του Μπορντό της Γαλλίας, της Σεούλ Νότιας Κορέας, της Σμύρνης Τουρκίας και του Σίδνεϊ Αυστραλίας- θα τεθούν σε δημόσια ψηφοφορία στην ιστοσελίδα www. Worldmayor.com.

Η ψηφοφορία έχει ήδη "ανοίξει" και θα συνεχιστεί έως τα μέσα του Οκτώβρη, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Το Ίδρυμα "City Mayors Foundation" ιδρύθηκε το 2003, με στόχο να προωθήσει την "ορθή, ανοιχτή και ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση", όπως αναφέρεται στον ιστότοπό του, ενώ προηγούμενοι "Δήμαρχοι της Χρονιάς" είχαν αναδειχτεί οι δήμαρχοι Μπιλμπάο (2012), Πόλης του Μεξικό (2010), Κέιπ Τάουν (2008), Μελβούρνης (2006), η Ντόρα Μπακογιάννη ως δήμαρχος Αθηναίων το 2005 και ο (σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας) Έντι Ράμα ως δήμαρχος Τιράνων το 2004.

SHARE:

24Media Network