Υπόθεση Novartis: Μηνύσεις προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις Βρυξέλλες.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις Βρυξέλλες. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο πρώην πρωθυπουργός μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis

Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε πως σήμερα, Πέμπτη θα καταθέσει μήνυση στον Άρειο Πάγο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

Στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς αναφέρει: «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μόνο για τα κόμματα η δικογραφία της Novartis

Novartis: Πώς αντιδρά η Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: