Δείπνο για δύο στη Μάλτα

Πρώτη ευρωαραβική συνόδος με τίτλο "Εταίροι για την Ανάπτυξη", την Πέπτη 3 Νομεβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Aραβικού κόσμου προκειμένου να αναπτυχθεί μια πιο αντιπροσωπευτική και δυναμική πλατφόρμα για την διεξαγωγή συζητήσεων για μια ευρωαραβική στρατηγική συνεργασία και συμμαχία μεταξύ των δύο οικονομικών και πολιτικών ενώσεων.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Πρώτη ευρωαραβική συνόδος με τίτλο "Εταίροι για την Ανάπτυξη", την Πέπτη 3 Νομεβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Aραβικού κόσμου προκειμένου να αναπτυχθεί μια πιο αντιπροσωπευτική και δυναμική πλατφόρμα για την διεξαγωγή συζητήσεων για μια ευρωαραβική στρατηγική συνεργασία και συμμαχία μεταξύ των δύο οικονομικών και πολιτικών ενώσεων. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει σήμερα στη Μάλτα όπου το απόγευμα ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Το βράδυ όμως θα δειπνήσει με ένα παλιό φίλο: Τον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο Επίτροπος βρέθηκε στη Μάλτα ήδη από χθες για το Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών υποθέσεων. Μενού του δείπνου με Μητσοτάκη θα είναι φυσικά το προσφυγικό. Υπάρχει άλλωστε ανησυχία στη ΝΔ για την κατάσταση και έντονη κινητικότητα της Επιτροπής και του Επιτρόπου για εφαρμογή του σχεδίου μετεγκατάστασης από τα κράτη-μέλη ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

SHARE: