Disenchanted: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το sequel του “Enchanted”

Disenchanted: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το sequel του “Enchanted”
Καρέ από το trailer του Disenchanted Youtube / @Walt Disney Studios

Η Giselle μετακομίζει με τον Robert στα προάστια και μεταμορφώνει κατά λάθος όλη την πόλη σε ένα πραγματικό παραμύθι. Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του "Disenchanted".

Πρώτο επίσημο trailer αποκάλυψε το “Disenchanted” μέσω του D23, το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στις 24 Νοεμβρίου στο Disney+.

Σύμφωνα με το IGN, σε αυτό θα δούμε την Giselle και τον Robert, που είναι πλέον 15 χρόνια παντρεμένοι, να μετακομίζουν στα προάστια του Monroeville. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε τόσο ρόδινα όσο επιθυμούν, με την Giselle να επικαλείται την μαγεία της Andalasia για να την βοηθήσει και να μεταμορφώνει κατά λάθος όλη την πόλη σε ένα πραγματικό παραμύθι.

Disenchanted: Δείτε το trailer παρακάτω

Η ταινία είναι το sequel του “Enchanted”, το οποίο είχε τους Amy Adams, Idina Menzel, James Marsden και Patrick Dempsey στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Giselle, Nancy, Prince Edward και Robert, αντίστοιχα. Όλοι τους θα επιστρέψουν για το sequel, ενώ νέες εισαγωγές είναι αυτές των Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays και Gabriella Baldacchino. Επιστροφή από την πρώτη ταινία του 2007 κάνει και ο Alan Menken, ο οποίος γράφει τα νέα τραγούδια με τον Stephen Schwartz. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει ο Adam Shankman, το σενάριο η Brigitte Hales και την παραγωγή οι Adams, Barry Josephson και Barry Sonnenfeld.

“Η Giselle έχει ακόμα όλη την αγάπη και την χαρά που ξέρουμε ότι έχει η Giselle, αλλά τώρα βρίσκεται σε διαφορετική θέση, καθώς είναι μητέρα ενός μωρού και μιας έφηβης”, είπε η Adams στο συνέδριο. “Προσπαθεί να προχωρήσει, ίσως όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάντα με τις καλύτερες προθέσεις”.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και η αφίσα της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Disney+

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα