H Wonder Woman είναι έτοιμη να πει το ‘ΝΑΙ’

H Wonder Woman είναι έτοιμη να πει το ‘ΝΑΙ’
Gal Gadot walks on stage at the "Wonder Woman" panel on day 3 of Comic-Con International on Saturday, July 23, 2016, in San Diego. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

Η Γκαλ Γκαντότ πιθανή συμπρωταγωνίστρια του Μπράντλεϊ Κούπερ στο θρίλερ "Deeper"

Η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχει μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο καστ του θρίλερ της Metro-Goldwyn-Mayer, «Deeper».

O Ούγγρος σκηνοθέτης της ταινίας «White God» Κορνέλ Μούντρουτσο έχει επίσης προσεγγιστεί για να συμμετάσχει στο πρότζεκτ. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μαξ Λάντις, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Η ταινία αφορά έναν πρώην αστροναύτη (τον οποίο υποδύεται ο Κούπερ) που προσλαμβάνεται για να κατευθύνει ένα υποβρύχιο στο βαθύτερο σημείο του ωκεανού. Υπερφυσικά γεγονότα προκύπτουν, καθώς το υποβρύχιο πλησιάζει τον προορισμό του.

Μετά την είδηση ότι η σκηνοθέτης του «Wonder Woman» Πάτι Τζέκιντς έκλεισε συμφωνία για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια, το «Wonder Woman 2» απομένει να αποσαφηνιστεί αν η Γκαλ Γκαντότ θα συμμετάσχει σε άλλη ταινία πριν ξεκινήσει η παραγωγή για το sequel με υπερήρωες .

Η ταινία «Wonder Woman» έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του box office των ΗΠΑ φέτος με εισπράξεις 411 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και σχεδόν 819 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η Γκαντότ θα εμφανιστεί πρώτα στο «Justice League», όπου θα επαναλάβει το ρόλο της ως Wonder Woman και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο θρίλερ «Deeper» προτού ετοιμαστεί για το «Wonder Woman 2». Το «Justice League» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 17 Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Deeper» αναμένεται να αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2018.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα