Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Άλεν

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Άλεν

Σύμφωνα με το Variety, ο Γούντι Άλεν μόλις έκλεισε την Κέιτ Γουίνσλετ για να πρωταγωνιστήσει στην νέα κομεντί του.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Μπορεί το «Café Society» να μην έχει κάνει ακόμα βγει στις αίθουσες και η  τηλεοπτική του σειρά για την Amazon (με πρωταγωνίστρια τη Μάιλι Σάιρους) να έχει δρομολογηθεί, όμως ο ίδιος ο Γούντι Αλεν, ως γνωστόν ασταμάτητος και πολυσχιδής, έχει ήδη έτοιμα τα σχέδια για την επόμενη, τη 48η ταινία του. Αλλωστε το έχει κι ο ίδιος ομολογήσει ότι στα 81 του χρόνια δεν έχει χρόνο για χάσιμο και οι ταινίες πρέπει να «φουρνίζονται και να καταναλώνονται σαν ζεστά ψωμάκια».

Ετσι λοιπόν, μαθαίνουμε σήμερα από το Variety την πρώτη πληροφορία για το επόμενο γουντιαλενικό πρότζεκτ. Εν αρχή ην η πρωταγωνίστρια. Ο Γούντι θέλει να συνεργαστεί με την Κέιτ Γουίνσλετ και εκείνη δηλώνει ενθουσιασμένη. Σύμφωνα με τις πηγές του Variety, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Η Κέιτ Γουίνσλετ θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γούντι Άλεν

Ο Αλεν γράφει αυτή την εποχή το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα κάνει την παραγωγή στην νέα ταινία, της οποίας, φυσικά η πλοκή αλλά κι ο τίτλος κρατούνται ακόμα άκρως μυστικά.

Κάννες 2016: «Είμαι ρομαντικός και νιώθω νεότατος» - το Flix στη συνέντευξη Τύπου του Γούντι Αλεν

Το μόνο που ξέρουμε: τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2016, οπότε περιμένουμε ξανά το ίδιο μοτίβο: πρεμιέρα στις Κάννες ή τη Βενετία.

Περιμένουμε τα νεότερα λοιπόν με ανυπομονησία...

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network