Η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφει σαν Χάρλεϊ Κουίν και φορά σερπαντίνες

Η Μάργκοτ Ρόμπι επιστρέφει σαν Χάρλεϊ Κουίν και φορά σερπαντίνες

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία κόμικ "Birds of Prey" που θα σημάνει την επιστροφή της πολύχρωμης Χάρλεϊ Κουίν στη μεγάλη οθόνη καθώς και το ντεμπούτο δύο ακόμη ισχυρών ηρωίδων της DC.

Είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη: Την “ανακάλυψε” ο Μάρτιν Σκορτσέζε και της έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον” Λύκο της Wall Streer. Έκτοτε κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, παίζοντας σε μεγάλη γκάμα ταινιών, από το μπλοκμπαστερικό “Legend of Tarzan” μέχρι το “I, Tonya” που της έδωσε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι κατάφερε να αποτυπωθεί  στην κοινή συνείδηση ως μια μορφή της σύγχρονης ποπ κουλτούρας όταν υποδύθηκε το 2016 στο Suicide Squad τη δημοφιλή ηρωίδα κόμικ Harley Quinn (το έτερον ήμισυ του διαβόητου Joker). Η εμφάνισή της με το καυτό σορτσάκι και τις πολύχρωμες κοτσίδες αποτυπώθηκε στο μυαλό (και τις φαντασιώσεις) των φαν των κόμικ, ενώ αποτέλεσε και πρώτη επιλογή κοστουμιού για γυναίκες κάθε ηλικίας το Halloween του 2017.

Η Warner Bros και η DC αναγνωρίζοντας το πόσο δημοφιλής είναι η ηρωίδα αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ταινία: Το όνομα αυτής “Birds of Prey” και η υπόθεση περιπλέκεται γύρω από μια ομάδα υπερηρωίδων, οι οποίες συνεργάζονται για να καταστρέψουν έναν κακοποιό που ακούει στο όνομα “Black Mask” (θα τον ενσαρκώσει ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ).

Τη Δευτέρα η Ρόμπι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη της φωτογραφία ως Harley Quinn, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διέρρευσε και το πρώτο teaser της ταινίας που δίνει μια ιδέα από τα πιο “προσγειωμένα” κοστούμια των βασικών πρωταγωνιστριών (με εξαίρεση αυτό της Harley που μοιάζει σαν να μάζεψε μια μία μία τις σερπαντίνες από ένα πάρτι και τις φόρεσε για πανωφόρι):

Το τρέιλερ έχει απότομη εναλλαγή εικόνων, επομένως ας δούμε το καστ του Birds of Prey, το οποίο περιγράφεται ως μια γκανγκστερική κωμική περιπέτεια:

Huntress

Η “Κυνηγός” κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη  μεγάλη οθόνη και θα την υποδυθεί η Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, γνωστή για τη συμμετοχή της στο θρίλερ “Cloverfiled Lane” και το τηλεοπτικό Fargo.

 

 

Στα κόμικ, η Έλενα Ρόζα Μπερτινέλι είναι κόρη μιας γνωστής οικογένειας μαφιόζων. Σε νεαρή ηλικία πέφτει θύμα απαγωγής και βιασμού από μέλη αντίπαλης μαφίας, ενώ λίγο αργότερα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών της. Ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και φορά το κοστούμι της Huntress.

 

Black Canary

Η Black Canary κάνει επίσης το ντεμπούτο της στο σινεμά, αν και στη μικρή οθόνη έχει εμφανιστεί (σε πολλές βερσιόν) στην τηλεοπτική σειρά “Arrow”. Στο “Birds of Prey” τον ρόλο κέρδισε η Ζουρνέ Σμόλετ Μπελ, αφού νωρίτερα τον είχε αρνηθεί η Lady Gaga…

 

 

Στα κόμικ η Black Canary – κατά κόσμον Ντάινα Λανς – είναι μια υπερηρωίδα που καταπολεμά το έγκλημα. Έχει την υπεράνθρωπη δύναμη να μετατρέπει τον ήχο της φωνής της σε ριπές και φορά ως σήμα κατατεθέν μαύρα διχτυωτά καλσόν.

Ο “κακός”

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ υποδύεται τον Black Mask, ο οποίος πιθανότατα θα διαδραματίσει αρνητικό ρόλο στις ζωές των τριών βασικών ηρωίδων.

 

 

Στα κόμικ ο Black Mask,  – κατά κόσμον Ρόμαν Σιόνις – είναι ένας αρχιμαφιόζος με σαδιστικές τάσεις (του αρέσει να βασανίζει τα θύματά του) και όπως αναφέρει και το παρατσούκλι του έχει εμμονή με τις μάσκες. Ο ίδιος φορά μία μάσκα ενός μαύρου κρανίου.

 

Το “Birds of Prey” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα