Όσκαρ 2020: Το συγκινητικό “αντίο” του Σπάικ Λι στον Κόμπι Μπράιαντ

Όσκαρ 2020: Το συγκινητικό “αντίο” του Σπάικ Λι στον Κόμπι Μπράιαντ
Η "Κόμπι Μπράιαντ" εμφάνιση του Spike Lee Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Spike Lee εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κάνοντας το δικό του αφιέρωμα στον Kobe Bryant. Ο ίδιος ήταν εμφανώς συγκινημένος λόγω της πρόσφατης απώλειας του σταρ του NBA.

O σπουδαίος σκηνοθέτης Spike Lee εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί της 92ης απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020 για να αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ.

O Lee είχε σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ του 2009 “Kobe Doin’ Work” που παρακολουθούσε την εξέλιξη του αδικοχαμένου σταρ του NBA. Το ντοκιμαντέρ εστίαζε στη σεζόν 2007-08 των Lakers. Πρόκειται για μια 84λεπτη καταγραφή ενός 24ωρου του Κόμπι που προσπαθούσε να αναδείξει το πώς προετοιμαζόταν για αγώνα του εναντίον των San Antonio Spurs.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα Όσκαρ 2020 μέσα από τη live blogging πλατφόρμα του News 24/7.

Η "Κόμπι Μπράιαντ" εμφάνιση του Spike Lee Jordan Strauss/Invision/AP

O Spike Lee ήταν στενός φίλος του Kobe και παρακολουθούσε τους αγώνες των Lakers παρότι δηλώνει οπαδός των Knicks. “Όλο αυτό που έγινε θυμίζει ελληνική αρχαία τραγωδία” δήλωνε πριν λίγες ημέρες για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Πέρυσι ο Lee κέρδισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του για το BlacKkKlansman.

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova. Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα