Ryan Gosling: Σχεδόν αγνώριστος ως Ken στην ταινία “Barbie” με την Margot Robbie

Ryan Gosling: Σχεδόν αγνώριστος ως Ken στην ταινία “Barbie” με την Margot Robbie
Ryan Gosling Charles Sykes/Invision/AP IMAGES

Ο Ryan Gosling μεταμορφώθηκε σε Ken, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην live-action ταινία της "Barbie" στο πλευρό της Margot Robbie. Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Warner Bros. αποκαλύπτει μια νέα φωτογραφία από την live-action ταινία της “Barbie” και δίνει μια πρώτη ματιά στον Ken του Ryan Gosling, έχοντας ήδη αποκαλύψει την Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια.

Σχεδόν αγνώριστος, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός των “La La Land” και “First Man”, φιγουράρει με ένα look που πράγματι τον μεταμορφώνει στον κούκλο της Barbie. Με κατάξανθο μαλλί, αέρινη εμφάνιση, τζιν αμάνικο τζάκετ και “Ken” μποξεράκι σίγουρα ο Gosling θα τραβήξει τα βλέμματα.

Όπως αναφέρει το Unboxholics.com, λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν Barbie και Ken τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast.

Ο Ryan Gosling ως Ken:

Πληροφορίες για την ταινία:

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb: Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο “Barbie” θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το “Barbie” σκηνοθετεί η Greta Gerwig των οσκαρικών “Lady Bird” και “Little Women” σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story).

Το “Barbie” θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα