Το νέο τρέιλερ του “Solo: A Star Wars Story” είναι εδώ

Το νέο τρέιλερ του “Solo: A Star Wars Story” είναι εδώ

To δεύτερο spin-off του «Πολέμου των Άστρων» είναι έτοιμο την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 71ο Φεστιβάλ Καννών και την έξοδο του στις αίθουσες στις 25 Μαΐου

Το νέο (και πιθανώς τελευταίο) τρέιλερ του νέου spin-off του “Πολέμου των Άστρων” με τίτλο «Solo: A Star Wars Story» έρχεται να διαλύσει τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το εάν θα σταθεί αντάξιο των προσδοκιών και της διαγαλαξιακής κληρονομιάς του.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ φαίνεται ότι είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική περιπέτεια μιας ληστείας που εξελίσσεται στο διάστημα.

Ο Χαν Σόλο (Όλντεν Έρενραϊχ) γίνεται μέλος ενός πληρώματος που συγκεντρώνει ο Τομπάιας Μπέκετ (Γούντι Χάρελσον) για λογαριασμό ενός γκάνγκστερ που υποδύεται ο Πολ Μπέτανι. Στην παρέα περιλαμβάνονται δύο γνώριμα πρόσωπα της αρχικής τριλογίας ταινιών: Ο Τσιουμπάκα (τον υποδύεται ο Φινλανδός Γιούνας Σουοτάμο) και ο Λάντο Καλρίσιαν (Ντόναλντ Γκλόβερ). Νέο πρόσωπο η Κί-Ρα που υποδύεται η Ντενέρις του «Game of Thrones» Εμίλια Κλαρκ.

Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα