Γιώργος Πυρπασόπουλος: Το επάγγελμα που θα επέλεγε αν δεν γινόταν ηθοποιός

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Το επάγγελμα που θα επέλεγε αν δεν γινόταν ηθοποιός
Γιώργος Πυρπασόπουλος Caption/Glomex

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, το "πέρασμα" από τις Κάννες και τις συνεργασίες στο θέατρο και την τηλεόραση.

Τον Γιώργο Πυρπασόπουλο υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/02) στο “Καλύτερα δε Γίνεται” η Ναταλία Γερμανού.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA και αρχικά μίλησε για την κόρη του και τη νέα καθημερινότητά του ως νέος πατέρας, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους “ρόλους” που απολαμβάνει πολύ.

Απαντώντας στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το εάν είναι ως ηθοποιός είναι δραματικά κωμικός ή ένας αστεία δραματικός, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σχολίασε πως “το δράμα βασικά είναι η βάση και με το δράμα γελάς πολλές φορές. Η κωμωδία είναι το δράμα του άλλου που αυτός που το ζει εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνει, δεν το βλέπει ως αστείο […] Την αλήθεια αν ακολουθείς του χαρακτήρα και είσαι μέσα σε αυτό, λειτουργεί με τον έναν ή άλλον τρόπο”.

Ο ίδιος μίλησε για τις παραστάσεις που συνσκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο “Αυτή η Νύχτα Μένει“. Με αφορμή τον ρόλο του δημοσιογράφου που υποδύεται στη σειρά του ALPHA, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σχολίασε πως το στοιχείο της έρευνας είναι κάτι που του αρέσει και πως ο δημοσιογράφος έχει στοιχεία ντετέκτιβ. “Ψάχνεις πληροφορίες και ανακαλύπτεις πράγματα, τα συνθέτεις και στο τέλος φτιάχνεις μία εικόνα και απαντιούνται ερωτήματα που είχες στην αρχή. Είναι μία δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω, μου αρέσει αυτό το στοιχείο της έρευνας. Και στην υποκριτική μου αρέσει η διαδικασία των προβών και της έρευνας”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα