Eurovision 2019: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει

Eurovision 2019: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει

Η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου όπως τις μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας "Στη Φωλιά των Κου Κου", είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εύρεση προσώπου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision έχει ήδη αρχίσει. Και η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου όπως τις μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας “Στη Φωλιά των Κου Κου”, είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημη συμφωνία είναι η Κατερίνα Ντούσκα. Πρόκειται για μια Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2013.  Έχει απίστευτη φωνή και έναν ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας. 

Στο πάνελ της εκπομπής επικράτησε μια αναστάτωση, βέβαια, καθώς κάποιοι δεν την γνώριζαν. Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Πουλόπουλους, η ΕΡΤ απευθύνθηκε πρώτα στην Κατερίνα Ντούσκα, ωστόσο, αναμένεται η τελική συμφωνία. Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν “πέσει” στο τραπέζι ήταν η Μαριέττα Φαφούτη, η Κατερίνα Ντούσκα και η Έλενα των Otherview.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα