Έτσι μάθαμε τον Παντελή Παντελίδη

Έτσι μάθαμε τον Παντελή Παντελίδη
PANORAMA PRESS

Αν και νέος, λατρεύτηκε φανατικά από χιλιάδες, από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Θυμηθείτε το ξεκίνημά του στη μουσική, όπως ο ίδιος συστήθηκε στο κοινό (Vids)

Το πέρασμά του Παντελή Παντελίδη από τη μουσική σκηνή ήταν σύντομο. Ο κόσμος που τον αγάπησε και τον ακολουθούσε σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα όμως πολύς. Από εκείνα τα πρώτα αυτοσχέδια βίντεο που ανέβασε μόνος του στο διαδίκτυο...

Η τραγική είδηση του θανάτου του τόσο ξαφνικά, συγκλονίζει. Άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο στη Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατάφερε, στο σύντομο πέρασμά του, να κερδίσει τις εντυπώσεις και να επιβληθεί μεταξύ των πιο μεγάλων ονομάτων του χώρου. Οι συνεργασίες που πρόλαβε να κάνει, το ομολογούν. Κι ανεξάρτητα από τα μουσικά ακούσματα καθενός, τα συναισθήματα που προκαλούσε στους θαυμαστές του, στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγούδησε, δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Ήταν αυτοδίδακτος και στο παρελθόν εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού,  αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής.

Κάνοντας τα πρώτα του βήματα, πριν χρόνια, αποφάσισε να ανεβάσει τα τραγούδια του στο Youtube, για να μην τα χάσει, για να έχει ένα αρχείο, όπως ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του.

Θυμηθείτε τα πρώτα του βήματα:

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παντελής Παντελίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

SHARE:

24Media Network