Eurovision 2017: Διέρρευσαν οι τίτλοι των τριών ελληνικών τραγουδιών

Eurovision 2017: Διέρρευσαν οι τίτλοι των τριών ελληνικών τραγουδιών

Μια εβδομάδα πριν τον ελληνικό τελικό μαθαίνουμε τους συντελεστές και τους τίτλους των κομματιών που θα διαγωνιστούν για μια θέση στη Eurovision. Αφιέρωμα στην Ελληνίδα τραγουδίστρια από την ουκρανική τηλεόραση

Μπορεί η ΕΡΤ να επέλεξε και πάλι τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης, ωστόσο η ομάδα που ανέλαβε να πάει στο Κίεβο για το διαγωνισμό της Eurovision, ετοίμασε τρία τραγούδια για το ελληνικό κοινό. Η Demy, υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, θα παρουσιάσει τις τρεις προτάσεις στους τηλεθεατές την ερχόμενη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Στη συνέχεια με τη διαδικασία του televoting, αλλά και μέσω επιτροπών που θα δώσουν τη δυνατότητα σε κοινότητες της ομογένειας να αποφασίσουν, θα επιλεχθεί το τραγούδι εκείνο που θα βρεθεί στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Το MAD δίνει στη δημοσιότητα τους τίτλους, αλλά και τους συντελεστές κάθε τραγουδιού. Το πρώτο τραγούδι ονομάζεται “ When then morning comes around” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του John Ballard.

Το δεύτερο τραγούδι έχει τίτλο το “Angels” σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea.

Τέλος, το τρίτο τραγούδι ονομάζεται “This is love” σε μουσική και παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους John Ballard και Romy Papadea.

Η Ντέμι στην Οδησσό

Την περασμένη εβδομάδα, η αποστολή της Ελλάδα και η Ντέμι βρέθηκαν στην Οδησσό της Ουκρανίας, προκειμένου να κάνουν ορισμένα γυρίσματα με τα οποία θα ντυθούν και τα τρία τραγούδια και από τα οποία θα προκύψει προφανώς και το βίντεο κλιπ του νικητήριου κομματιού.

Η δημόσια τηλεόραση, ανάρτησε στην ειδική ιστοσελίδα της Eurovision βίντεο – αφιέρωμα της αντίστοιχης ουκρανικής που είναι και διοργανώτρια του θεσμού φέτος, στην Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Τη Δευτέρα ψηφίζουμε…

Αντώνης Λουδάρος και Έλενα Μπουζαλά έχουν αναλάβει εν τω μεταξύ την παρουσίαση του ελληνικού τελικού, όπου θα δούμε και τη συμμετοχή της Κύπρου. Ιδού και το τρέιλερ της εκπομπής που θα δούμε το βράδυ της επόμενης Δευτέρας από την ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα