Eurovision 2019: “Better Love” το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα – Όλες οι λεπτομέρειες

Eurovision 2019: “Better Love” το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα – Όλες οι λεπτομέρειες

Τι είδους τραγούδι θα στείλουμε φέτος στη Eurovision, τι ετοιμάζει η Κατερίνα Ντούσκα, πότε θα ακούσουμε το τραγούδι και πότε θα δούμε το video clip.

“Better Love” είναι ο τίτλος του τραγουδιού της Κατερίνας Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, του “μετρ” της Eurovision, το “Better Love” τελειοποιείται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία, είναι ένα ερωτικό τραγούδι και θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στην κατηγορία indie/pop.

Στην ενορχήστρωση θα ακούσουμε ένα όργανο που θα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ο ήχος του εναλλακτικού τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα είναι καθαρά ευρωπαϊκός

Θα το ακούσουμε για πρώτη φορά σε συνέντευξη τύπου στις 7 Μαρτίου και τότε θα δούμε και το video clip. Τέλη Φλεβάρη θα γυριστεί το video clip, θα μονταριστεί, θα ετοιμαστεί και θα παρουσιαστεί στη συνέντευξη τύπου.

Δίπλα της είναι ο μουσικός Τιμολέων Βερέμης, γνωστός ως Leon Of Athens, με τον οποίο διατηρεί σχέση και ο οποίος τη βοηθά στο κομμάτι της προετοιμασίας του τραγουδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα