Eurovision: Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό

Eurovision: Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό
Η Γιάννα Τερζή στην πρώτη της πρόβα στην Πορτογαλία Eurovision.tv

Παρά τις προβλέψεις που ήθελαν την Ελλάδα σίγουρα στον τελικό του Σαββάτου, η Γιάννα Τερζή και το "Όνειρό μου" έμειναν εκτός

Μετά την εμφάνιση των συμμετοχών στον Β’ Ημιτελικό, η Ελλάδα αποκλείστηκε δυστυχώς από τον Τελικό του Σαββάτου του διαγωνισμού της Eurovision. Μπορεί η Γιάννα Τερζή και το τραγούδι “Όνειρό μου” να έφτασαν στη Λισαβόνα με πολύ καλούς οιωνούς, όμως τελικά ο δύσκολος ημιτελικός, που είχε μόνο φαβορί για την πρώτη δεκάδα δυσκόλεψε πολύ την πρόκριση.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας σε αυτόν τον Α’ Ημιτελικό.

Ποιες χώρες περνούν στον τελικό

Οι χώρες που προκρίνονται στον τελικό είναι οι παρακάτω (τυχαία η σειρά εμφάνισης).

01. Ιρλανδία

02. Φινλανδία

03. Αλβανία

04. Βουλγαρία

05. Τσεχία

06. Ισραήλ

07. Λιθουανία

08. Κύπρος

09. Εσθονία

10. Αυστρία

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Ελλάδας τα στοιχήματα αναθεωρήθηκαν επί τω χείρω για την συμμετοχή μας, που ωστόσο παρέμενε οριακά μέσα στη χρυσή δεκάδα που θα περνούσε στον τελικό του Σαββάτου.

Ωστόσο, η πρόκριση της Αλβανίας, την οποία δεν αξιολόγησαν τα γραφεία στοιχημάτων όπως και η Ιρλανδία, της οποία η παρουσίαση ακούμπησε την LGBT κοινότητα ανέτρεψαν τις προβλέψεις.

Στις υπόλοιπες θέσεις, Ισραήλ, Τσεχία και Κύπρος που εμφανίζονταν ως φαβορί προκρίθηκαν και θα αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου. Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να πείσει την Ευρώπη με μια ιδιαίτερα εκθαμβωτική παρουσία από τη σκηνή του Altice Arena.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα