Eurovision: Στο νοσοκομείο ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης

Eurovision: Στο νοσοκομείο ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης
Η μεταγωγή του Τσέχου τραγουδιστή στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα στην πρώτη πρόβα της Eurovision Instagram

Ο Τσέχος τραγουδιστής Mikolas Josef χτύπησε στην πλάτη κατά τη διάρκεια ακροβατικού στη πρώτη του πρόβα και οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα ο Τσέχος εκπρόσωπος της EurovisionMikolas Josef, μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της πρώτης του πρόβας στη σκηνή της Λισαβόνας. Ο τραγουδιστής που θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού με τα στοιχήματα να τον φέρνουν στην πρώτη τριάδα, φαίνεται να χτύπησε τη πλάτη του, όταν μετά από μια τούμπα που περιλάμβανε η παρουσίασή του, προσγειώθηκε άτσαλα σε μια επιφάνεια από μπαμπού. Αφού εξετάστηκε από γιατρούς της οργάνωσης backstage, όπου παραπονέθηκε για πόνους στη πλάτη, μετήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η ομάδα της Τσεχίας ακύρωσε αργότερα τη συνέντευξη Τύπου και την προγραμματισμένη συνάντηση με φανς μετά τη διεξαγωγή της πρόβας, ενώ δήλωσε πως η κατάσταση του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της πρόβας. Αλλαγές αναμένονται να γίνουν και στη σκηνική παρουσία της χώρας, αφού κατά πάσα πιθανότητα το ατύχημα στην πλάτη του θα τον αποτρέψει από το να κάνει την ανάποδη τούμπα.

Ο Τσέχος τραγουδιστής την ώρα της πρόβας πάνω στη σκηνή Eurovision.tv

Ο ίδιος επιβεβαίωσε σε ποστ του στο Instagram το ατύχημά του και δήλωσε ότι αδυνατεί να περπατήσει. Ευχαριστεί τους φανς για τα μηνύματα και την υποστήριξή τους, ενώ δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στη σκηνή του πρώτου Ημιτελικού, εκπροσωπώντας την Τσεχία με το τραγούδι “Lie to me”. Αργότερα σε στόρι που ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας, ενημέρωσε το φανατικό κοινό του για την κατάσταση της υγείας του, δηλώνοντας πως είναι πολύ καλύτερα και αναμένει τις τελευταίες εξετάσεις που θα διευκρινίσουν αν θα είναι δυνατή η εμφάνισή του χωρίς να διακινδυνεύσει η υγεία του.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Τσεχία κατέβηκε στη 5η θέση στα προγνωστικά με την ανακοίνωση του ατυχήματος του Τσέχου τραγουδιστή, ο οποίος μέχρι και πριν τη πρώτη του πρόβα βρισκόταν σταθερά στη 3η θέση, με δεύτερη τη Γαλλία με το τραγούδι “Mercy” των Madame Monsieur και πρώτο το Ισραήλ με το τραγούδι “I’m not your toy” που ερμηνεύει η Netta Barzilai.

Η Τσεχία δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό στη Eurovision καθώς έχουν βρεθεί μόνο μια φορά στον τελικό, το 2016, όπου δε κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μια ψήφο από το televoting. Οι πιθανότητές της είχαν αυξηθεί φέτος με το “πιασάρικo” τραγούδι του Mikolas Josef με σίγουρη θέση στο τελικό του Σαββάτου,όμως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αμφίβολη είναι μέχρι και η συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό. Οι διοργανωτές εξετάζουν την πιθανότητα να μετακινήσουν την τσεχική συμμετοχή στον δεύτερο ημιτελικό, εκείνον της Πέμπτης, ώστε να προλάβει να αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα