Γιατί ο Σαββόπουλος δε θα πάει στη μεγάλη συναυλία του Πορτοκάλογου- “Εμείς του ’60 οι εκδρομείς” ανήκουμε στους… ευπαθείς

Γιατί ο Σαββόπουλος δε θα πάει στη μεγάλη συναυλία του Πορτοκάλογου- “Εμείς του ’60 οι εκδρομείς” ανήκουμε στους… ευπαθείς
Prosopiko_Arxeio_D_Savvopoulou

Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης ζητά συγγνώμη και από τους θεατές για την απουσία του αυτή λέγοντας "Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα 'ναι εκεί, και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξιδιού ο φίλος μας".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ενημέρωσε πως δε θα δηλώσει παρών στη μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο στις 8 και 9 Ιουλίου εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα” αναφέρει ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης στο σημείωμά του, ενώ ζητά συγγνώμη και από τους θεατές για την απουσία του αυτή λέγοντας “Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί, και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξιδιού ο φίλος μας.”.

Manolis_Manousis


Η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου:

Πολύ λυπάμαι Νίκο Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο, αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρισκόταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητά σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ’ τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί, και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξιδιού ο φίλος μας.

«Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο! Φίλος

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα