O Στίβεν Χόκινγκ τραγουδά Monty Pythons

O Στίβεν Χόκινγκ τραγουδά Monty Pythons

Ίσως ο πιο σημαντικός επιστήμονας της εποχής του, ο Στίβεν Χόκινγκ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δώσει τη φωνή του σε συλλεκτικό βινύλιο των Monty Pythons (Vid)

O διάσημος επιστήμονας συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με την ομάδα των Monty Pythons, αφού θα είναι εκείνος που θα τραγουδά το διάσημο κομμάτι Galaxy Song σε μια επετειακή κυκλοφορία σε βινύλιο των τελευταίων που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου.

“Stephen Hawkins sings Monty Python… Galaxy Song” είναι ο τίτλος του βινυλίου και το εξώφυλλό του προδιαθέτει για μια κυκλοφορία που κυριολεκτικά θα σπάσει τα ταμεία. Την είδηση ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Βρετανοί στο λογαριασμό τους στο twitter.


Η κυκλοφορία προορίζεται για την Record Day, μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων μουσικών παραγωγών και καταστημάτων μουσικής στην Αμερική η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ την τρίτη Κυριακή του Απρίλη. Ειδικές εκδόσεις σε βινύλιο και CD κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ημέρα αυτή και πωλούνται σε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση.

Το τραγούδι Galaxy Song πρωτοακούστηκε στην ταινία “Monty Pythons: The Meaning Of Life” πίσω στο 1983. Δείτε το απόσπασμα του:

Η συνεργασία αυτή του Χόκινγκ, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο εξαιτίας νευρομυϊκής ατροφίας, με τους Monty Pythons δεν είναι η πρώτη. Ο Χόκινγκ που είναι Διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ συμμετείχε σε ένα guest των Βρετανών πέρσι. Στο σκετς φαίνεται να περνά πάνω από έναν συνάδελφό του καθηγητή με το αμαξίδιό του, ενώ στη συνέχεια απογειώνεται.

Δείτε το βίντεο:

Ο καθηγητής εκτός από αδυναμία κίνησης, δεν μπορεί να μιλήσει και επικοινωνεί με τους γύρω του με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη την ερμηνεία του στο επικείμενο βινύλιο.

Πηγή: Liberation

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα