Συγκινεί ο Έλβις Κοστέλο: Δίνει μάχη με τον καρκίνο – Ακύρωσε μέρος της περιοδείας του

Συγκινεί ο Έλβις Κοστέλο: Δίνει μάχη με τον καρκίνο – Ακύρωσε μέρος της περιοδείας του
Έλβις Κοστέλο Vianney Le Caer/Invision/AP

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σταματά νωρίτερα του αναμενόμενου την επιτυχημένη του περιοδεία, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σόκαρε τους θαυμαστές του ο θρυλικός τραγουδοποιός Έλβις Κοστέλο, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, γεγονός που τον αναγκάζει, όπως είναι επόμενο, να ακυρώσει μέρος της περιοδείας του, σταματώντας την πιο γρήγορα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

Ως εκ τούτου, οι έξι τελευταίες συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις δεν θα πραγματοποιηθούν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για να ανακοινώσει ο ίδιος τα νέα στους φίλους του έγραψε: «Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρουργοί έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης. Μόλις ξεκίνησα τα ταξίδια συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εστιάσω αποκλειστικά στην υγεία μου».

Όπως τονίζει ο τραγουδιστής αγαπημένων επιτυχιών, όπως τα “She” και “I Want You”, κάτω από αυτές τις συνθήκες προτιμά να απογοητεύσει τους φίλους του, παρά να διακινδυνεύσει περισσότερο την υγεία του περιοδεύοντας ανά τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα