Βέβηλος για κόντρα με BD Foxmoor: Δεν θέλω να σπείρω τη διχόνοια

Βέβηλος για κόντρα με BD Foxmoor: Δεν θέλω να σπείρω τη διχόνοια
FACEBOOK

Με νέα δημοσίευση επέστρεψε ο Βέβηλος στη συνέχεια της κόντρας που προέκυψε ανάμεσα στον ίδιο και τον BD Foxmoor. Πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά ζητάει συγγνώμη από το μουσικό του κοινό, ενώ τονίζει ότι δεν είχε σκοπό να σπείρει τη διχόνοια.

Σε συνέχεια της κόντρας που προέκυψε την περασμένη Τρίτη ανάμεσα στον BD Foxmoor των Active Member και τον πρώην συνεργάτη του στη Low Bap σκηνή, Βέβηλο, ο Βέβηλος επανήλθε με νέα δημοσίευση μέσω της οποίας αποπειράται να κατευνάσει τα πνεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Βέβηλος επιτέθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του BD Foxmoor, με αφορμή ένα νέο στίχο του δεύτερου, για τραγούδι που ακούστηκε στο live των Active Member στο Γκάζι.

ADVERTISING

Ακολούθησε απάντηση από τον BD Foxmoor με ιδιαίτερα άσχημες φράσεις. Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης της ραπ κατηγόρησε τον Βέβηλο για λαϊκισμό και αντιγραφή.

Την επόμενη ημέρα, με πιο καθαρό μυαλό ο Βέβηλος προχώρησε σε νέα δημοσίευση μέσα της οποίας ζητούσε συγγνώμη από το κοινό του που το έβαλε σε μία διαδικασία διαχωρισμού, ενώ τόνισε πως δεν είχε σκοπό να σπείρει τη διχόνοια και να δημιουργήσει μουσικά στρατόπεδα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

"Η χθεσινή μου ανακοίνωση ήταν ένα προσωπικό ξεκαθάρισμα για μία σειρά ετών που γίνομαι στόχος.

Δεν είχε σκοπό ούτε να σπείρει τη διχόνοια ούτε και να δημιουργήσει μουσικά στρατόπεδα.

Όσοι διάλεξαν να με συντροφεύουν στο ταξίδι μου γνωρίζουν καλά μέσα από τα τραγούδια μου αλλά κυρίως πέρα από αυτά πόσο δύσκολο ήταν να ξανασταθω στα πόδια μου, μετά τα τόσα χρόνια της εξάρτησης και του εγκλεισμού μου, για να αφήσω να διασύρεται με συκοφαντίες η αξιοπρέπεια μου.

Ζητω συγνώμη που σας έβαλα σε μια διαδικασία διαχωρισμού, άθελά μου, που πρώτος εγώ κατακρίνω.

Δεν είμαι άνθρωπος του μίσους μ ενδιαφέρει, η αλληλεγγύη, η κατανόηση, το ήθος

Κουράστηκα όμως να συγχωρώ ανθρώπους που επανηλειμμένα μου επιτίθενται ανήθικα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βέβηλος σε B.D. Foxmoor: "Είστε σαν πάνελ του Λιάγκα" - Άγρια κόντρα με φόντο την Policemania

SHARE:

24Media Network