Ο Γιώργος Πέτρου στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Γιώργος Πέτρου στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Καμεράτα θα μιλήσει στο Ραδιόφωνο 24/7 για τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που διέταξε το Υπουργείο Πολιτισμού για την ορχήστρα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Καμεράτα - Ορχήστρας των Φίλων είναι σήμερα Γιώργος Πέτρου είναι σήμερα προσκεκλημένος στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα (17.00 - 18.00) στο Ραδιόφωνο 24/7.

Θα μιλήσει για τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που διέταξε η υπουργός Πολιτισμού για την ορχήστρα, η οποία από το 2015 παραμένει χωρίς Δ.Σ., αλλά και για την πρώτη  πανελλαδική παρουσίαση του μιούζικαλ "Sweeny Todd" από την Καμεράτα αύριο, Σάββατο, στο Ηρώδειο.

Στο στούντιο θα είναι επίσης ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, ο οποίος με το μυθιστόρημά του "Το Πέρασμα" προοικονόμισε με διορατικότητα όσα συνέβησαν στη  Μόρια και  Ωραιόκαστρο.

Τέλος, ο σκηνοθέτης Αντώνης Ρελλάς, ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Χειραφέτησης Ατόμων με Αναπηρία «Μηδενική Ανοχή», καθώς και της Κίνησης Καλλιτεχνών με αναπηρία, θα παρέμβει για τη ρατσιστική απόφαση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων να μην δέχονται μαθητές με αναπηρία, καθώς και για τα κρούσματα ρατσισμού κατά των καλλιτεχνών με αναπηρία στον χώρο του θεάτρου.

SHARE:

24Media Network