Νέο βιβλίο από τον Φώτη Δρακόπουλο: 1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις

Νέο βιβλίο από τον Φώτη Δρακόπουλο: 1% Καλύτερη Ζωή / Γιατί δεν ζεις τη ζωή που θέλεις

Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις 1.10.21 απο τις εκδόσεις Έσοπτρον σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και απο την σελίδα www.1percent.gr.

Σκοπός της Aκαδημίας 1 Percent είναι να δώσει ‘μια γροθιά’ στον αναγνώστη και να του μεταδώσει το συναίσθημα ότι πρέπει να ασχοληθεί με την γνώση του εαυτού του.

Απώτερος στόχος είναι να βοηθήσει τους σύγχρονους ανθρώπους σε πολλά βασικά θέματα όπως: σωστές συνήθειες, καλές επιλογές, αναβλητικότητα, διαχείριση φόβων, προσωπική Ανάπτυξη, στόχοι και Όραμα.
Το βιβλίο θα οδηγεί στην online πλατφόρμα 1% (www.1percent.gr), η οποία στοχεύει να γίνει η μεγαλύτερη online πλατφόρμα Self-Growth στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2020 με την πρόθεση να βοηθήσει τους ανθρώπους στις ηλικίες 18-50, να βελτιώσουν την σχέση με τον εαυτό τους και να ζήσουν ακόμα καλύτερα. Θα παρέχει Online Courses, Book Reviews, Ομιλίες και Retreats, όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος να ζήσει την Καλύτερη Ζωή.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ακαδήμία στην επισήμη σελίδα www.1percent.gr και στην σελίδα του Instagram @1percentacademy_ .

ADVERTISING

ONLINE COURSES

Σκοπός του μαθήματος είναι να σε κάνει να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Το course αυτό βασίζεται στο βιβλίο 'Γιατί δεν ζεις την ζωή που θέλεις'.
Ο δημιουργός του Course Φώτης Δρακόπουλος έχει δημιουργήσει μια διαδικασία η οποία βασίζεται σε
Διαλογισμό, Οραματισμό, Γνώση, Σκέψη και Γράψιμο.

Μέσα από συζήτηση, γράψιμο και οραματισμό, θα δεις πολύ καλύτερα που βρίσκεσαι σήμερα και που θέλεις να φτάσεις στο μέλλον.

Μέσα από αυτό το Course, θα αναγκαστείς να βρεις:

- τον τρόπο σκέψης σου

- τις αξίες σου

- τις πεποιθήσεις σου

- τον χαρακτήρα σου

- τις καλές και τις κακές σου συνήθειες

- το όραμα και την αποστολή σου

Το Course θα σε οδηγήσει στο να:

- να μάθεις να χαλαρώνεις

- να βρεις το όραμα σου για τους επόμενους 6 μήνες

- να αντιστρέφεις τα αρνητικά σου συναισθήματα

- να δημιουργήσεις νέες πεποιθήσεις.

Αυτό το μάθημα θα σου μάθει βήμα-βήμα, πως να χτίσεις την καλύτερη ζωή που υπάρχει.

Η μεθοδολογία βασίζεται στην τεχνική του 1percent.

- Πως είσαι σήμερα?

- Πως θέλεις να είσαι στο μέλλον?

- Πως ζεις σήμερα?

- Πως θέλεις να ζεις στο μέλλον?

Περιλαμβάνει:

- Videos με τον Φώτη Δρακόπουλο

- Οραματισμούς σε mp3

- Templates για να γράφεις και να απαντάς

- Τεχνικές Χαλάρωσης

- Λίστα Πρωινού Γραψίματος

- Πλάνο Στόχων

5. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:

Ο Φώτης Δρακόπουλος είναι επιχειρηματίας, ομιλητής και συγγραφέας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού MBA in Hotel and Tourism Management από το Cesar Ritz University Center στην Ελβετία, εργάστηκε για 15 χρόνια στο Park Hyatt Chicago και σήμερα 38 ετών είναι ο δημιουργός και ένας εκ των ιδιοκτητών της ξενοδοχειακής αλυσίδας COLORS, η οποία δραστηριοποιείται με ξενοδοχεία πόλης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μέλος της λίστας του περιοδικού Fortune ’40 under ’40, μεταξύ των 40 καλύτερων επιχειρηματιών στην Ελλάδα στις ηλικίες κάτω των 40 ετών, βραβεύτηκε στον θεσμό Opap Forward ανάμεσα στις 20 περισσότερο υποσχόμενες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2018.

Ύστερα από πολλά χρόνια δουλειάς, επαφής με χιλιάδες ανθρώπους, διαβάσματος και προσωπικής εμπειρίας η απάντηση στο ερώτημα “Γιατί δεν ζούμε τη Ζωή που θέλουμε” ήρθε φυσικά και ξεκάθαρα. Η σχέση με τον Εαυτό μας είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα της Ζωής μας και την Ευτυχία μας.

Έγραψε αυτό το βιβλίο συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, για να σε βοηθήσει να χτίσεις τη σημαντικότερη σχέση της ζωής σου: τη σχέση με τον Εαυτό σου. Χωρίς μεγάλα λόγια και σύνθετες φιλοσοφικές έννοιες, ένα βήμα την ημέρα, κάθε ημέρα 1% πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου, θα σε οδηγήσει στην προσωπική σου Ευτυχία και αυτο-ολοκλήρωση. Δουλεύει διαρκώς επάνω στον εαυτό του και την εταιρεία του, παραμένοντας δημιουργικός και αισιόδοξος.

Μπορείτε να τον βρείτε στo [email protected] και στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram @f.drakopoulos, και να θυμάστε ότι σ’ αυτόν τον δρόμο είστε μαζί, κανείς μόνος του.

SHARE:

24Media Network