Αρχίζουν οι πολιτικές εκπομπές(Και το Ευρωμπάσκετ!)

default image

Πάνω στην κορύφωση της πολιτικής κόντρας, κάνουν πρεμιέρα οι πολιτικές εκπομπές στα κανάλια και φυσικά το Ευρωμπάσκετ!

Σκάι

Τον Σεπτέμβριο, εκτός από το ‘CSI:Miami’, έρχεται στον Σκάι η καταπληκτική σειρά ‘
ROME ‘. Πάνω που είχαμε κουραστεί λίγο από τα ντοκιμαντέρ, ο Σκάι πάει μπροστά και δεν φέρνει ότι κι ότι, αλλά πολύ καλές σειρές. Και φέτος, έχει την προσοχή μας.

Πολιτικές εκπομπές
Σιγά σιγά ξεκινούν: Σήμερα στις 23.50 στο MEGA η εκπομπή ‘Mega Εκλογές’ με τον Γ. Πρετεντέρη. Στις 23.40 στον ΑΝΤ1, ‘Πολιτική Εκπομπή’ με τον Ν. Ευαγγελάτο. Στις 23.45 στο Alter, ‘Πρόσωπο με πρόσωπο’ με τον Ν. Χατζηνικολάου. Ο Alpha στις 23.45 θα μεταδώσει ένα επεισόδιο της σειράς ‘Χωρίς… αυτά δεν υπάρχει παράδεισος’. Και ξέρουμε όλοι ποια είναι αυτά. Μάλλον θα μας κερδίσει η ΕΤ1 (23.30) με την εκπομπή για το Ευρωμπάσκετ με τον Κ. Μπατή.

Σινεμά
Το πολυδιαβασμένο βιβλίο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, ‘Έρωτας στα χρόνια της χολέρας’ έγινε ταινία και μάλιστα με εξαιρετικό καστ (Χαβιέ Μπαρτέμ, Μπένζαμιν Μπρατ, Τζον Λεγκουϊζάμο, Λόρα Χάρινγκ). Δείτε εδώ ένα βίντεο από τα γυρίσματα.

Spanoulis
Το blog του Βασίλη Σπανούλη έχει γίνει γνωστό μέχρι τα πέρατα της Γης… Δείτε εδώ την αναφορά της Guardian και εδώ του Reuters.

Ντέρμπι
Πολύ καλό το “after-game” που είχε η ΝΕΤ καθώς οι ρεπόρτερ της εξασφάλισαν δηλώσεις από πολλούς πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και όχι 2-3 ξερά κλισέ από μόνο έναν. Πηγαίνοντας από παίκτη Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκού και τούμπαλιν, μας κράτησαν καθηλωμένους για 40′ μετά τον αγώνα.

Ντέρμπι 2
Καλή και με χιούμορ η πρεμιέρα των Καρπετόπουλου – Πανούτσου στον ALPHA. Κορυφαία στιγμή, η ατάκα του Πανούτσου που ακούστηκε στον αέρα κατά λάθος, ‘και πες στη μακιγιέζ να μου φέρει…’. Τι να σου φέρει κύριε Αντώνη;

Ντέρμπι 3
Μεγάλη εντύπωση μας έκαναν και οι δηλώσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κασναφέρη. Όχι τόσο αυτά που είπε όσο το ότι του επετράπη.

Ντέρμπι 4

Χθες, κέρδισε το ποδόσφαιρο… (γέλια).

ALPHA
Αύριο Τρίτη στις 21.00, “ανοίγει” το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ του Λάκη Λαζόπουλου.

Φωτό της ημέρας

Στην Ανατ. Κίνα φτιάχνουν (εδώ και πέντε χρόνια) μια πόλη που μοιάζει με το Παρίσι. Ακόμα και ο Πύργος του Άιφελ που κατασκεύασαν, είναι ένα πιστό αντίγραφο του παριζιάνικου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα