Best Friend’s Fear: Η ακραία φάρσα στην Κοκκίνου και τα επόμενα “θύματα”

Best Friend’s Fear: Η ακραία φάρσα στην Κοκκίνου και τα επόμενα “θύματα”
Best Friend's Fear ΑΝΤ1

Ο Σάββας Πούμπουρας ετοιμάζει τρομακτικές φάρσες στην Έλλη Κοκκίνου, τον Jerom Kaluta και τη Σοφία στο αποψινό επεισόδιο του "Best Friend's Fear". Δείτε αποκλειστικά πλάνα.

Ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους στο “Best Friend’s Fearπου έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα! Περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Απόψε, Παρασκευή, στις 22:45 στον ΑΝΤ1 θα δούμε τις ακόλουθες φάρσες:

– Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.

Best Friend's Fear ΑΝΤ1

– Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή. ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.

Best Friend's Fear ΑΝΤ1

– Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης. Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις…

Best Friend's Fear ΑΝΤ1

Αποκλειστικό απόσπασμα από τη φάρσα στην Κοκκίνου

Ολόκληρο το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version