Best Friend’s Fear: Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου – Πώς αντέδρασε στη φάρσα

Best Friend’s Fear: Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου – Πώς αντέδρασε στη φάρσα
Μαρία Κορινθίου ANT1

Η Μαρία Κορινθίου κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στη φάρσα που της έστησαν στο "Best Friend's Fear". Τα έβαλε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Θύμα του Σάββα Πούμπουρα στο “Best Friend’s Fear” έπεσε η Μαρία Κορινθίου στο επεισόδιο της Παρασκευής, στη φάρσα που της έστησε μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου συνάντησε τον συνεργάτη μιας ξένης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στο απόμερο σπίτι του, μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη. Οι δύο άντρες θα έφυγαν για λίγο από το σπίτι και η Μαρία αναγκάστηκε να μείνει μόνη της με τη μικρή Αναστασία, η οποία φερόταν περίεργα. 

Η ηθοποιός, ωστόσο, κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και έφυγε από το σαλόνι όπου ήταν με την μικρή, οδεύοντας προς την πόρτα και παίρνοντας απανωτά τηλέφωνα τον σύζυγό της για να γυρίσει πίσω. Δεν σκέφτηκε πως ήταν φάρσα, αλλά αναγνώρισε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όταν η φάρσα έφτασε στο τέλος της, η Μαρία Κορινθίου τα “έβαλε” με τον Γιάννη Αϊβάζη και έγινε έξαλλη μαζί του. Άρχισε να του φωνάζει πως ήξερε ότι κάτι συμβαίνει, αλλά και ότι ποτέ δεν την ακούει. Η ηθοποιός εκνευρίστηκε και του είπε χαρακτηριστικά: “Στο είπα! Κατάλαβα ότι ήταν “μιλημένο”, του έκανα νόημα. Δεν ακούς μια φορά ρε Γιάννη!”.

Τα παιχνίδια της Αναστασίας ήταν για παιδιά 6-7 χρονών. Δεν παίζουν με αυτά τα 11χρονα. Ξέρω πώς αντιδρούν τα 11χρονα γιατί η κόρη μου είναι σε αυτή την ηλικία. Την έβλεπα που κοιτούσε πίσω στην κουζίνα και κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Μετά κατάλαβα ότι είχαν κλειδώσει και λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ. Την ώρα της φάρσας, αισθάνθηκα ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό σε μένα και στον Γιάννη, γιατί είχε προηγηθεί πέρυσι και η επίθεση που δέχτηκα”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου” για τη φάρσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα