Ντέμι Μουρ: Viral το πολυτελές μπάνιο της που έχει χαλί και καναπέ

Ντέμι Μουρ: Viral το πολυτελές μπάνιο της που έχει χαλί και καναπέ
H ηθοποιός Demi Moore Richard Shotwell/Invision/AP

Η διάσημη ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ την κριτική που δέχθηκε για την επένδυση του μπάνιου της με χαλί.

Αίσθηση και σωρεία χιουμοριστικών σχόλιων στα social media προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση της Ντέμι Μουρ στο Instagram από το εσωτερικό του σπιτιού της και συγκεκριμένα του πολυτελούς μπάνιου της.

Η Μουρ επέλεξε να κάνει τις ηχογραφήσεις για το νέο της Podcast με τίτλο «Dirty Diana» στο μπάνιο της, δεδομένου ότι όπως είπε, ο χώρος έχει καλύτερη ακουστική. Στις backstage φωτογραφίες που τράβηξε κατά το πρότζεκτ και δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύφτηκε ότι η τουαλέτα του σπιτιού της Μουρ θυμίζει περισσότερο… γραφείο δεδομένου ότι σε αυτή έχει τοποθετηθεί χαλί, καναπές καθώς και ένα άγαλμα της Ιωάννας της Λωρραίνης.

Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα στην εκπομπή του Σεθ Μάιερς και διευκρίνισε ότι η επένδυση του μπάνιου με χαλί ήταν επιλογή του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις. «Το σπίτι μας είναι στο βουνό, όπου πιάνει πολύ κρύο. Δε με ενόχλησε ποτέ (το χαλί στο μπάνιο), θα έλεγα μάλιστα ότι είναι καλό. Άλλωστε πολλοί βάζουν χαλάκια ή πετσέτες στο δάπεδο του μπάνιου. Εκτιμώ όμως το ενδιαφέρον των χρηστών για τις μικρές παραξενιές μου, έχω γελάσει πολύ εγώ και η οικογένειά μου με κάποια σχόλια» είπε η Μουρ.

Δείτε τα όσα είχε να πει η Ντέμι Μουρ (από το 04.00′ και μετά) :

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα