Παρτσαλάκης: Έφυγαν τα σκουπίδια από την τηλεόραση. Δεν χωράνε όλοι

default image

Στη δήλωση αυτή για τη συρρικνούμενη παραγωγή τηλεοπτικών σειρών προέβη ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Εντύπωση προκαλεί η χρήση της λέξης 'σκουπίδια' για την οποία είχε ο ίδιος ασκήσει έντονη κριτική σε αντίστοιχες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

Ο αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Epsilon για τις νέες παραγωγές και τη μείωση των τηλεοπτικών σειρών. Η αναφορά του στα “σκουπίδια που έφυγαν” από το πρόγραμμα μας θύμισε παλαιότερες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, της οποίες ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του “Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή” είχε επικρίνει δημόσια.

Γίνονταν 40 τηλεοπτικές δουλειές και όταν έφυγαν τα σκουπίδια από την τηλεόραση έμειναν τέσσερις. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν χωράνε όλοι

“Γίνονταν 40 τηλεοπτικές δουλειές και όταν έφυγαν τα σκουπίδια από την τηλεόραση έμειναν τέσσερις. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν χωράνε όλοι, η τηλεόραση είναι ένα μέσο που θέλει να αλλάζει εικόνες και πρόσωπα και επομένως πρέπει να ανανεώνεται το προσωπικό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρτσαλάκης   και πρόσθεσε: “Και όταν η επιλογή είναι για 4 σειρές μόνο καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα”.

Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε… Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα

Πάντως, η αναφορά του δεν έγινε με τον επιθετικό τρόπο που είχε γίνει από τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος και είχε δηλώσει ευχαριστημένος με την κατάσταση στην τηλεόραση. Απαντώντας σε ερώτημα το 2012 για το πως βλέπει την κατάσταση στην τηλεόραση, είχε πει: “Πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε… Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα”.

Επιπλέον, ο κ. Παρτσαλάκης δεν φαίνεται να τοποθετεί τον εαυτό του σώνει και καλά, σε εκείνους που τους αξίζει να έχουν μια θέση στα τηλεοπτικά πράγματα. “Είμαι πλήρης καλλιτεχνικών ημερών” λέει άλλωστε στη δημοσιογράφο και τονίζει πως δεν θα πάρει τηλέφωνο για να εξασφαλίσει μια θέση σε κάποιο σίριαλ. “Αν με χρειαστούν φαντάζομαι ότι θα θυμηθούν το τηλέφωνό μου”.

Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σκληρό και πικρό αυτό που ειπώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ελληνική μυθοπλασία έχει μείνει με 2-3 σειρές

Πριν δύο χρόνια, ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε εμφανιστεί σε πρωινή εκπομπή και είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια εναντίον του Γιάννη Μπέζου, χωρίς όμως να τον κατονομάσει. “Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σκληρό και πικρό αυτό που ειπώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ελληνική μυθοπλασία έχει μείνει με 2-3 σειρές” ανέφερε και πρόσθεσε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: “Και αν εννοούσαν αυτοί οι συνάδελφοι ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που πρέπει να εργάζονται και οι άλλοι είναι σκουπίδια, είναι λίγο ντροπή. Είναι απαράδεκτο” ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα