Σπα τη σιωπή της η σύζυγος της Ντε Τζένερις: “Στέκομαι πλάι στην Έλεν”

Σπα τη σιωπή της η σύζυγος της Ντε Τζένερις: “Στέκομαι πλάι στην Έλεν”
Η Έλεν ΝτεΤζένερις και η σύζυγός της Portia de Rossi AP

Με ανάρτησή της στο Instagram η Portia de Rossi εξέφρασε την υποστήριξη της στη σύζυγό της Έλεν ΝτεΤζένερις ενώ ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της.

Η σύζυγός της Έλεν Ντε Τζένερις, Portia de Rossi σπά τη σιωπή της με μια ανάρτηση στο Instagram. “I Stand by Ellen”, γράφει η φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της, δηλαδή “Στέκομαι στο πλευρό της Έλεν”.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους θαυμαστές εκφράζουν ανοιχτά την υποστήριξή τους. “Προς όλους μας τους φαν… Σας βλέπουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα το τελευταίο διάστημα, ύστερα από από μια σειρά καταγγελιών σε βάρος της.

Στελέχη της Warner Bros Television και η παραγωγός εταιρείας Telepictures, απέστειλαν ένα σημείωμα στους εργαζομένους, σύμφωνα με το οποίο η διεύθυνση προσωπικού της εταιρείας και μία ανεξάρτητη εταιρεία θα ξεκινήσουν να εξετάζουν τις καταγγελίες με συνεντεύξεις σε πρώην και νυν εργαζόμενους.

Η έρευνα προέκυψε ύστερα από τις καταγγελίες για ρατσιστική και απαξιωτική συμπεριφορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Την ίδια στιγμή οι φήμες πως η ίδια πρόκειται να αποχωρήσει από την εκπομπή της φούντωσαν.

Παρά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, η ΝτεΤζένερις δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την παρουσίαση. Σκοπεύει μάλιστα να επιστρέψει στην εργασία της στις 24 Αυγούστου για τα γυρίσματα του «Ellens Game of Games», αλλά και στο πλατό για το «Ellen Show» που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εσωτερικό email που στάλθηκε στους εργαζομένους.

Τα ρεπορτάζ για το τέλος της καριέρας της, που δημοσιεύτηκαν ύστερα από καταγγελίες για «τοξικό», «σεξιστικό» και «ρατσιστικό» εργασιακό περιβάλλον στο «The Ellen DeGeneres Show», θεωρούνται από το περιβάλλον της Έλεν ως «υπερβολικά».

Εσωτερική πηγή από την εκπομπή τόνισε στην Post ότι η Έλεν «παλεύει για να προστατεύσει το σόου και ό,τι αντιπροσωπεύει. Είναι πολύ αναστατωμένη για το τι συνέβη και αποφάσισε να διορθώσει τα προβλήματα. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα