Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη: “Το ένστικτο μου ποτέ δεν με έχει προδώσει”

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη: “Το ένστικτο μου ποτέ δεν με έχει προδώσει”
Στο νοσοκομείο η Ρούλα Ρέβη Instagram / @roula.revi

Η γνωστή φωτογράφος ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το πρόβλημα υγείας της και η σημασία της πρόληψης.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρούλα Ρέβη, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία μέρα πριν από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η γνωστή φωτογράφος ανήρτησε δύο φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, όπου ενημερώνει τους ακόλουθούς της για ένα γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ τονίζει τη σημασία της πρόληψης.

Όπως έγραψε:

“Κοίτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara. Τι άλλο να ζητήσω πια; Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε. Ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα