Τζόυς Ευείδη: “Είχα δύο μαμάδες, το σπίτι μας ήταν σαν κοινόβιο”

Διαβάζεται σε 4'
Τζόυς Ευείδη
Τζόυς Ευείδη Glomex/Action 24

Η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το πώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν πάντα ανοιχτό, αποκαλώντας δεύτερη μαμά της την φίλη της μητέρας της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε την Τρίτη (23/04) η γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της χρόνια, το επάγγελμα του ηθοποιού και το κατά πόσο εξασφαλίστηκε οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια.

“Έχω ακούσει πολλά για τη φωνούλα μου, “κομπλιμέντα”, και από συναδέλφους. Είμαι η φωνή της μαμάς μου, είναι ολόιδια. Μικροί την κοροϊδεύαμε. Τώρα είναι σαν να έχω καταπιεί τη μαμά μου” είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η Τζόυς Ευείδη περιέγραψε πως ήταν πολύ όμορφα και δεν έχει να θυμάται τίποτα σκοτεινό, ενώ δήλωσε πως μεγάλωσε με τη μαμά της και μία πολύ καλή της φίλη, σε ένα σπίτι που είχε συνεχώς κόσμο.

“Μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη, σε μονοκατοικία. Η πόρτα μας πάντα είχε το κλειδί απ’ έξω, πάντα έρχονταν για καφέ φίλοι μας. Έχω πει για μια φίλη της μαμάς μου, που ήταν σαν μαμά μου. Είχα δύο μαμάδες, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτή τη ζωή. Ήταν πολύ διευρυμένη και διαφορετική η ζωή μου. Είχαμε πολλά μέλη σε αυτή την οικογένεια που ήταν σταθεροί φίλοι των γονιών μου. Ήταν σαν κοινόβιο. Πολλή εξωστρέφεια, πολύ γλέντι. Θυμάμαι μόνο γελαστά τα παιδικά μου χρόνια” είπε.

“Δεν θυμάμαι να μου έχει μείνει κάτι στενάχωρο. Δεν θυμάμαι κάτι σκούρο στα παιδικά μου χρόνια. Άμα είναι ηλίθιος κάποιος σαν εμένα πιστεύει ότι η φωτεινή πλευρά θα υπάρχει για πάντα στη ζωή. Είναι ένα βαθύτατο κόμπλεξ, δεν είναι χιούμορ που “υποτιμάω” τον εαυτό μου. Μικρή δεν πήρα ποτέ το “μπράβο” και για αυτό το λέω στα σκυλιά μου. Ευτυχώς είχα φαν κλαμπ τον μπαμπά μου που κρατούσε τα ίσα” σημείωσε.

Για τον μπαμπά της, μάλιστα, είπε:Ο μπαμπάς μου με ρώτησε μια φορά για την υποκριτική “μπορείς να το κάνεις καλά;” και του είπα με αυτοπεποίθηση “ναι”. Τέτοιο βούρλο ήμουν τότε. Είναι καλό να είσαι λίγο βούρλο όταν είσαι μικρός, δεν γίνεται. Είναι καλό να έχεις την αυτοπεποίθηση του καινούργιου και να μην πας με τρόμο! Τα ταλέντα εγώ τα ακούω βερεσέ. Τι σημαίνει ταλέντο;”.

Τόσα χρόνια που πληρώνω τους λογαριασμούς από αυτή τη δουλειά, είναι θαύμα. Είναι βρωμοδουλειά! Αν είχα παιδί, δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Είναι μια δουλειά πολύ βασανιστική, δεν την προτείνω” είπε για το επάγγελμά της.

Για την επιτυχία της και τους ρόλους της, η Τζόυς Ευείδη: “Δεν είχα κάνει ακόμη τηλεόραση όσο δούλευα σερβιτόρα! Εγώ ήμουν από τη γενιά την τυχερή που άνοιγαν τα πράγματα, γινόντουσαν ωραίες δουλειές. Η τηλεόραση ήταν πολύ ρομαντική στα ’90s. Δεν έχω καλοπληρωθεί. Δεν είμαι από αυτούς που έχουν βγάλει λεφτά ή έχω κρατήσει στην άκρη. Τα κάνω μαντάρα όταν μιλάω για οικονομικά! Ήθελα σαν τρελή να έχω μάνατζερ. Συνήθως στην τηλεόραση ήμουν με δουλειές με πολύ κόσμο που δεν μπορούσαν να υπάρχουν μεγάλα κασέ. Δεν είμαι καθόλου από αυτούς που έβγαλα λεφτά. Έζησα άνετα ένα διάστημα αλλά δεν έβγαλα λεφτά!“.

Τέλος, για τον κόσμο που την αναγνωρίζει, η Τζόυς Ευείδη σημείωσε: Ο κόσμος μου μιλάει στον κόσμο και ένας τύπος μου λέει “Γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες και εσύ”. Με στεναχώρησε και του λέω “Ευτυχώς δεν πέθανα!”. Δεν με ενοχλεί το σχόλιο, με ενοχλεί που δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Έχει πολλά κέρδη το γήρας. Όπως για παράδειγμα, δεν ξοδεύεσαι. Σου λένε στην παρέα “πάμε μπουζούκια;” και λες “ποτέ”. Με ενθουσιασμό πάω σπίτι μου πολύ, να ταΐσω τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς μου. Μου αρέσει να βλέπω καμιά παράσταση που και που. Γενικά είμαι του σπιτιού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα