“Βόμβα” στη showbiz: Χωρίζουν Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Διαβάζεται σε 4'
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος
Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος PAPADAKIS PRESS

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Η ανακοίνωση του ζευγαριού, τι ζητούν.

Τέλος στον γάμο τους, που μετρά σχεδόν 7 χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, τον Μάξιμο και την Ηλέκτρα Σιένα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 και παντρεύτηκε το 2017 υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο – λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί – ενώ σχεδόν έναν χρόνο μετά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος τέλεσαν θρησκευτικό γάμο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/04) η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απέστειλαν κοινή ανακοίνωση στα ΜΜΕ, αναφέροντας τα εξής:

“Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου“.

Σημειώνεται πως στις αρχές Μαρτίου 2024, υπήρχαν διάφορες φήμες που έκαναν λόγο για διαζύγιο του ζευγαριού. Τότε, η Αθηνά Οικονομάκου είχε απαντήσει σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”, λέγοντας:

“Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή τη περίοδο δεν έχει άλλα θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα”.

Η κρίση στον γάμο τους

Τον Φεβρουάριο του 2023, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή, η Αθηνά Οικονομάκου είχε παραδεχτεί πως πέρασαν κρίση στον γάμο τους.

Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα…και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας – να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς – και μετά και με τη σχέση μας. Νομίζω δεν γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση“, είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας είχε σημειώσει, επίσης, πως μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο δέχτηκαν συμβουλές για τη σχέση τους από ειδικό.

Βοηθάει πολύ. Θεωρώ ότι στηρίζει πολύ μια σχέση αυτό. Πρέπει να το θέλεις πολύ. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η κατανόηση αυτή η αλληλεγγύη αυτή η αγάπη, η αλληλοϋποστήριξη και το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια. Πολύ εύκολα διαλύονται όλα, λίγο ο ένας να μείνει πίσω λίγο ο άλλος να πει γιατί να υποχωρήσω εγώ, διαλύονται για πλάκα πια οι σχέσεις. Οπότε θέλει τρομερή υπομονή και επιμονή” είχε πει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα