Fortnite: Η 10η σεζόν είναι εδώ και φέρνει co-op mechs – Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Fortnite: Η 10η σεζόν είναι εδώ και φέρνει co-op mechs – Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Η δέκατη σεζόν του Fortnite είναι διαθέσιμη και επαληθεύει μια σειρά από μεγάλες αλλαγές και προσθήκες. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι το δημοφιλές battle royale θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για να έρθει ο παίκτης πιο κοντά με τους συντρόφους του στο παιχνίδι.

H 10η σεζόν του Fortnite, του δημοφιλέστερου «ηλεκτρονικού σπορ» στον κόσμο, είναι επισήμως εδώ! Την Κυριακή η Epic δημοσιοποίησε το story trailer του παιχνιδιού, στο οποίο αποκαλύφτηκε ότι οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν στον χρόνο.

Το trailer ξεκινάμε τον Jonesy να τρέχει μακριά από μια λαμπερή σφαίρα που πετά πάνω από τη Loot Lake μετά την επίθεση του τέρατος. Η σφαίρα εκρήγνυται και ο Jonesy μεταφέρεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Καθώς φαίνεται να κινείται πίσω στο χρόνο μια σειρά από αντικείμενα του Fortnite πετούν δίπλα του, όπως ένα Tactical SMG, ένα Skull Trooper outfit, κτίρια που πλέον δεν υπάρχουν, ακόμα και holiday events…

Το trailer αποκάλυψε μερικές από τις αλλαγές στο map, ενώ προειδοποίησε ότι οι αλλαγές θα βρίσκονται συνεχώς σε ροή. Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έδιναν και έπαιρναν σχετικά με τις νέες προσθήκες του παιχνιδιού.

Πλέον όμως η Season 10 του Fortnite είναι διαθέσιμη και επαληθεύει μια σειρά από μεγάλες αλλαγές και προσθήκες. Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως από αυτές είναι ότι το δημοφιλές battle royale θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για να έρθει ο παίκτης πιο κοντά με τους συντρόφους του στο παιχνίδι, εισαγάγοντας Co-Op Mechs!

Αλλαγές και νέα features

Ειδικότερα ως προς τις αλλαγές και τα νέα features του παιχνιδιού:

– Οι Rift Zones, οι τοποθεσίες από το παρελθόν στις οποίες κρύβονται ενδιαφέροντα items θα εμφανίζονται εκ νέου στον χάρτη του Fortnite, ως αποτέλεσμα του Zero Point Explosion. Θα μπορείτε εκ νέου να επισκεφθείτε το Dusty Depot.

– Θα μπορείτε να διασχίσετε τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αρένα με το B.R.U.T.E., ένα mech suit, διαχειρίσιμο από δύο παίκτες. Ο ένας οδηγεί, καθώς ο άλλος πυροβολεί, ή ένας μπορεί να τα κάνει και τα δύο, εναλλάξ.

– Η δέκατη σεζόν εισαγάγει ένα νέο update για την αρένα, με 10 divisions. Το παιχνίδι ξεκινά με την αρένα για έναν παίκτη και την αρένα για τρεις. Υπάρχει και νέο feature για το Battle Pass, τα Missions. Τα Missions είναο θεματικά objectives, που δίνουν rewards όταν ολοκληρωθούν, συμπεριλαμβανομένων Battle Stars, XP και cosmetic αντικειμένων.

– Νέες συσκευές και Prefabs – Tο Advanced Storm Controller και τα prefabs για το Risky Reels θα είναι διαθέσιμα στο Creative Mode, μαζί με άλλα νέα παιχνίδια.

LTM – Τα Junkyard Juke και Sky Station Showdown θα είναι διαθέσιμα στο Creative Mode.

Locker – Ένα νέο Locker feature για το Save the World, επιτρέπει στον παίκτη να χρησιμοποιήσει emotes, music packs και loading screens από το Battle Royale στο co-op horde mode.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα