Game of Thrones: Η Καλίσι υπερασπίζεται τις γυμνές σκηνές

default image

Η Emilia Clarke υπεραμύνεται των γυμνών σκηνών στη σειρά του Game of Thrones σε νέα συνέντευξη της. Διαβάστε τα επιχειρήματά της (NSFW Pics+Vids)

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Emilia Clarke και γνωστή σε όλους μας ως Καλίσι, υπεραμύνθηκε των γυμνών σκηνών στη σειρά που βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin.

Η Clarke που ενσαρκώνει τη Μητέρα των Δράκων Daenerys Targaryen, δήλωσε στο ραδιόφωνο των Times:

“Όλες οι γυναίκες της σειράς ενδυναμώνονται με το πέρασμα των επεισοδίων. Οι γυναικείοι χαρακτήρες αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική και ενισχύεται ο ρόλος και η θέση τους. Οι γυναίκες αποδέχονται αυτό που είναι στην εξέλιξη του Game of Thrones και αυτή είναι η γοητεία του show.

Σαν γυναίκες αποδεχόμαστε τον ρόλο και την θέση μας στην κοινωνία αλλά μαχόμαστε και για τα δικαιώματα μας συνεχώς. Αποδεχόμαστε τη δύναμη που έχουμε από τη γυναικεία φύση μας και αυτό διαφέρει ως προς το να προσπαθούσαμε να παίξουμε τον ρόλο ενός άντρα ή να συμπεριφερθούμε “αντρικά”.

Το Game of Thrones του HBO έχει κατηγορηθεί πάντως στο παρελθόν για μισογυνισμό. Η Clarke δήλωσε πως η σειρά προσπαθεί να κάνει τις ερωτικές σκηνές όσο πιο ρεαλιστικές γίνεται.

“Η Daenerys είναι ένα καλό όχημα για να πλησιάσεις το γυναικείο κοινό. Παρακολουθείς ένα κόσμο που είναι ανδροκρατούμενος και βλέπεις την αρχαϊκή οπτική για τους ρόλους των δύο φύλων. Χρειαζόσουν 10 φορές περισσότερο θάρρος να είσαι γυναίκα τότε από ότι στην σύγχρονη κοινωνία”, λέει η νεαρή πρωταγωνίστρια.

“Η σειρά ποτέ δεν είπε πως είναι μια εκπομπή για μικρά παιδιά. Είναι σκληρή, με ωμό ρεαλισμό σε κάποια σημεία. Όπως η ζωή η ίδια. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν γδυθεί στα γυρίσματα και για λογαριασμό της σειράς. Κατά κάποιο τρόπο όλοι περιμένουν να δουν την επόμενη σκηνή με το γυμνό μου στήθος και προσωπικά, αισθάνομαι μια χαρά με αυτό στα πλαίσια της εν λόγω σειράς”.

Το ίδιο όμως δεν θα ήθελε να γίνει και σε άλλες κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς δεν θα ήθελε να ταυτιστεί με το γυμνό.

Πρόσφατα άλλωστε, η Clarke αποκάλυψε στο The Hollywood Reporter ότι της έγινε πρόταση να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την κινηματογραφική μεταφορά του Fifty Shades Of Grey αλλά δυστυχώς για τους θαυμαστές της (και για εμάς), τον αρνήθηκε.

 

Είπε πως δεν μετανιώνει για την απόφαση αυτή, γιατί εκτιμά πως θα επηρέαζε αρνητικά την καριέρα της.

Και όταν της έγινε η απαραίτητη ερώτηση σχετικά με το ποιος θα κερδίσει τη μάχη του θρόνου, απαντά αστειευόμενη και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ιδέα για το πώς θα συνεχιστεί η σειρά:

“Η Daenerys έχει δράκους. Πως μπορεί κάποιος να συναγωνιστεί με αυτό;”.

Σημειώνεται πως ούτε ο ίδιος ο R.R. Martin ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά αφού ακόμα έχει να ολοκληρώσει δύο βιβλία.

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του πολύ δημοφιλούς “Game of Thrones”, έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου.

 

Διαβάστε ακόμα: «Game of Thrones 5», αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα