Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα

default image

H ταινία “Burlesque” του Στίβεν Αντίν με πρωταγωνίστριες την Κριστίνα Αγκιλέρα και τη Σερ, είναι υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες

Το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ για τις Χρυσές Σφαίρες, τα γνωστά βραβεία που θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ. H ταινία “Burlesque” του Στίβεν Αντίν με πρωταγωνίστριες την Κριστίνα Αγκιλέρα και τη Σερ, είναι υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες:

*Καλύτερη Ταινία

(Κωμωδία ή Μιούζικαλ)

* Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι – “Bound To You”

(ερμηνεία: Κριστίνα Αγκιλέρα, μουσική: Σάμιουελ Ντίξον, στίχοι: Κριστίνα Αγκιλέρα, Σία Φέρλερ)

*Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι – “You Haven’t Seen The Last Of Me”

(ερμηνεία: Σερ, μουσική-στίχοι: Ντάιαν Γουόρεν)

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Άλι (Κριστίνα Αγκιλέρα) είναι μία κοπέλα από την επαρχία με καταπληκτική φωνή που αποφασίζει να αφήσει τη δύσκολη ζωή και το αβέβαιο μέλλον της στη μικρή πόλη που ζει και να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Λος Άντζελες. Όταν στο δρόμο της βρεθεί το κλαμπ “Burlesque Lounge” –  ένα μεγαλοπρεπές θέατρο που ανεβάζει μια εμπνευσμένη, αλλά χωρίς πολλούς θεατές, παράσταση – η Άλι θα γνωρίσει την Τες (Σερ), την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του κλαμπ που θα της προσφέρει δουλειά σαν σερβιτόρα. Τα εξωφρενικά κοστούμια και οι τολμηρές χορογραφίες θα γοητεύσουν την Άλι, η οποία υπόσχεται στον εαυτό της ότι μια μέρα θα ανέβει κι εκείνη στο σανίδι.

Σύντομα, η Άλι θα ξεκινήσει μια φιλία με μια χορεύτρια (Τζουλιάν Χιου), θα αποκτήσει έναν εχθρό στο πρόσωπο μιας ταραγμένης και ζηλιάρας περφόρμερ (Κρίστεν Μπελ) και θα έχει την εύνοια του Τζακ (Καμ Τζιγκάντετ), ενός μπάρμαν με ξεχωριστές μουσικές γνώσεις. Με τη βοήθεια του σπιρτόζου μάνατζερ του κλαμπ (Στάνλεϊ Τούτσι), η Άλι θα καταφέρει να σκαρφαλώσει από το μπαρ στη σκηνή. Η εντυπωσιακή της φωνή θα ξαναδώσει στο “Burlesque Lounge” την παλιά του αίγλη, όχι όμως πριν έρθει ένας χαρισματικός επιχειρηματίας (Έρικ Ντέιν) με μια δελεαστική πρόταση…

Η Κριστίνα Αγκιλέρα στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση συνεργάζεται με την μία και μοναδική Σερ, η οποία κάνει ένα δυναμικό comeback. Εντυπωσιακά κοστούμια, πρωτότυπες χορογραφίες, καινούρια hits και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ.

Μπείτε στον κόσμο του “Burlesque”!

Σκηνοθεσία: Στίβεν Αντιν

Ηθοποιοί: Κριστίνα Αγκιλέρα, Σερ, Στάνλεϊ Τούτσι, Κρίστεν Μπελ, Καμ Τζιγκάντετ, Έρικ Ντέιν

Η Κριστίνα Αγκιλέρα  στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση βρέθηκε υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι “Bound To You”, το οποίο ερμηνεύει στην ταινία έχοντας γράψει και τους στίχους.

Δείτε την να ερμηνεύει την υπέροχη μπαλάντα σε μια εκδήλωση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ:

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα