MasterChef: “Κλείδωσε” η τελική δεκάδα – Ποιος αποχώρησε

MasterChef: “Κλείδωσε” η τελική δεκάδα – Ποιος αποχώρησε
Ντέμη, Ηρακλής, Γιώργος από MasterChef 4 Instagram / @MasterChef GR

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ηρακλής, η Ντέμη και ο Γιώργος. Ποιος αποχώρησε από το MasterChef 4, ένα βήμα πριν τη δεκάδα.

Μια ακόμη αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στο MasterChef 4, ενώ όσοι συνεχίζουν στον διαγωνισμό, βρίσκονται πια στην τελική δεκάδα του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του Star. Μέχρι την επόμενη ανατροπή, βέβαια, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου ήταν ο Ηρακλής, η Ντέμη και ο Γιώργος. Η Μαρία, η οποία κατέκτησε την κάρτα ασυλίας και μπορούσε να σώσει κάποιον από τους τρεις, ρωτήθηκε για το αν θέλει να κάνει χρήση της κάρτας, αλλά επέλεξε να μην την χρησιμοποιήσει.

Έτσι, οι τρεις παίκτες “ρίχτηκαν” στη μάχη και κλήθηκαν να ετοιμάσουν μια πιστή αντιγραφή, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση, ενός πολύ απαιτητικού πιάτου. Το πιάτο που τους παρουσίασαν οι κριτές ήταν ορτύκι με σπαράγγια, καρότο και παστέλι. 

Τα πιάτα και των τριών παικτών είχαν αστοχίες, αλλά τις περισσότερες είχε εκείνο του Ηρακλή, καθώς μέσα στη μπαλοτίνα του οι κριτές βρήκαν κόκκαλο. Ο “Μπόμπος” αναγάστηκε να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό μαγειρικής και να συνεχίσει έξω τον δρόμο του. 

“Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αδερφή μου. Αυτή με έστειλε, εγώ ήρθα. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Είναι μια εμπειρία με ανεκτίμητη αξία”, δήλωσε ο Ηρακλής. Όταν στο σπίτι διάβασαν το γράμμα του, η Κατερίνα δάκρυσε αφού οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και ο Διονύσης συγκινήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version