Νίκος Παπαδάκης: Η σπάνια εξομολόγηση και ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Νίκος Παπαδάκης: Η σπάνια εξομολόγηση και ο λόγος που δεν έκανε παιδί
Ο Νίκος Παπαδάκης στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Ο παρουσιαστής και μοντέλο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για την τηλεόραση, τη σχέση του με τον χρόνο και τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” φιλοξενήθηκε ο Έλληνας παρουσιαστής και μοντέλο Νίκος Παπαδάκης το βράδυ της Δευτέρας (25/05). 

Ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος, μάλιστα, είχε λάβει τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον κόσμο το 1994, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την σχέση του με τον χρόνο, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν απέκτησε οικογένεια. 

“Τη δημιουργία οικογένειας την έχω σκεφτεί μια φορά μόνο. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Δε με αγχώνει καθόλου. Η διάθεση είναι που μετράει. Η όρεξη που έχεις για τη ζωή. Έχω δει παιδιά 20 χρονών που βαριούνται να κουνηθούν από την καρέκλα. Και φυσικά υπάρχουν άτομα 60, 70,80 χρονών που κάνουν πράγματα για τη ζωή, δεν στματάνε, απασχολούν το μυαλό τους συνεχώς με δημιουργικά πράγματα”, είπε ο Νίκος Παπαδάκης.

Όσο για τη δημιουργία οικογένειας, ανέφερε: “Όταν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια το παράκανα, ήμουν άγαρμπος. Ήταν πολύ μικρό το διάστημα της σχέσης και ήταν μικρό κορίτσι, 23-24 ετών. Της είπα κατευθείαν για παιδί. Και νομίζω ακόμη τρέχει. Δεν ξέρω, μου βγήκε. Δεν έπρεπε και εγώ να το πω. Στενοχωρήθηκα, πέρασα τα διάφορα που περνάνε. Αυτό ήταν, τέλος. Μια χαρά είμαι. Μετά δε μου ξαναγεννήθηκε ποτέ η επιθυμία. Δεν ξέρω τι έπαθα. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είμαι 49 ετών. Περνάω καλά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα