O “Τζον Σνόου” του Game of Thrones έχει τη λύση στο αδιέξοδο του Brexit

O “Τζον Σνόου” του Game of Thrones έχει τη λύση στο αδιέξοδο του Brexit
O Τζον Σνόου / Ουίνστον Τσώρτσιλ δίνει λύση στο Brexit με ένα φιλί στην Τερέζα Μέι

Ο Τζον Σνόου παίρνει την μορφή του ιστορικού ηγέτη των Βρετανών και δίνει "λύση" στο πρόβλημα που ταλανίζει Ευρώπη και Βρετανία φιλώντας παθιασμένα την Τερέζα Μέι!

Πολλές είναι εκείνες που θα ήθελαν ένα φιλί από τον “Τζον Σνόου” του Game of Thrones, κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον. Ανάμεσα σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, η οποία μάλλον θα προτιμούσε ένα φιλί από τον… Ουίνστον Τσώρτσιλ. Όταν δε ο ιστορικός ηγέτης των Βρετανών παίρνει την μορφή του νεαρού γοητευτικού πρωταγωνιστή, τότε μπορεί να βρεθεί λύση ακόμη και… στο αδιέξοδο του Brexit.

Αυτό τουλάχιστον σκαρφίστηκαν οι παραγωγοί της επιτυχημένης αμερικανικής σατιρικής εκπομπής Saturday Night Live, σχολιάζοντας τις παλινωδίες μεταξύ Βρετανών και Ευρωπαίων για το διαζύγιο που δεν λέει να βγει.

Στο σκετσάκι που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η Τερέζα Μέι, που την υποδύεται η Κειτ Μακ Κίνον μετά από μία ακόμη κοπιαστική και αδιέξοδη ημέρα ως πρωθυπουργός αποφασίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Στο δρόμο την πιάνει βροχή, προσπαθεί να φάει το παραδοσιακό fish and chips αλλά φευ το μπουκάλι της κέτσαπ είναι γεμάτο νερό, ενώ – κερασάκι στην τούρτα – ένα πουλί κουτσουλάει το γεύμα της! Η γκαντεμιά συνεχίζει με αμείωτη ένταση, αφού πιάνει βροχή, γίνεται μούσκεμα σε μια λακούβα και συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ούτε έναν φαν στα social media…

Τότε εμφανίζεται μπροστά της ως από μηχανής θεός ο Ουίνστον Τσώρτσιλ. Με την μορφή του πρωταγωνιστή του GoT που λέγαμε παραπάνω. Οι δύο τους μεταφέρονται σε μία άλλη διάσταση, χορεύουν έναν παθιασμένο χορό και ανταλλάσσουν ένα φλογερό φιλί στο στόμα.

Η Μέι επιστρέφει στο βρετανικό Κοινοβούλιο κι ενημερώνεται ότι επιτέλους πέρασε η πρότασή της για το Brexit!

Κάτι που φυσικά ήταν… όνειρο θερινής νυχτός. Η πρωθυπουργός ξυπνά μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να την “κράζουν” χωρίς έλεος…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα