Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (26/7)

default image

Οχτώ ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα δημιουργία του Κουεντίν Ταραντινο "Death Proof"

Οχτώ ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Το βλέμμα του κοινού αναμένεται να προσελκύσουν τα φιλμ: ”Death Proof” του Κουέντιν Ταραντίνο, ”Το Μικρόβιο του Φόβου” με την ‘Ασλεϊ Τζαντ, ”Ο Νεκρός” με τον Τζόνι Ντεπ, ”Ταξί 4” και ”Η ιδιοκτησία” με την Ιζαμπέλ Υπέρ. Στις αίθουσες και οι ταινίες ”Το Καλοκαίρι της Ζωής μας”, ”Ο Κύριος του Κυρίου” με τους Στιβ Μπουσέμι και Άνταμ Σάντλερ, και οι ”Άγνωστοι”. Ας τις δούμε αναλυτικά:




Death Proof

Μετά τη δύση του ηλίου η Jungle Julia, η πιο καυτή DJ του Ώστεν, βρίσκει το χρόνο να ξεσαλώσει με τις δύο κολλητές της. Οι τρεις σέξι φίλες γυρίζουν από μπαρ σε μπαρ και τραβάνε τα βλέμματα όλων. Αυτό όμως που δε γνωρίζουν είναι πως έχουν τραβήξει και την προσοχή του Stuntman Mike, ενός επικίνδυνου serial killer, ο οποίος σκοτώνει όμορφες γυναίκες χρησιμοποιώντας το αμάξι του. Καθώς η νύχτα πέφτει για τα καλά και οι τρεις κολλητές συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους, ο Stuntman Mike πλησιάζει επιταχύνοντας…



– Στο Death Proof ο Κουέντιν Ταραντίνο δείχνει και πάλι την αγάπη του για τα Β-movies, διαλέγοντας αυτή τη φορά να γυρίσει μια ταινία με επίκεντρο τις θεαματικές καταδιώξεις με αυτοκίνητα. Η ταινία στην Αμερική προβλήθηκε στην αρχή μαζί με άλλη μία την “Planet Terror” του Ρόμπερτ Ροντρίγκες, καθώς οι δύο σκηνοθέτες ήθελαν να αναβιώσουν την αίσθηση του παλιού συνοικιακού σινεμά με τις δύο ταινίες να ακολουθούν η μία την άλλη. Το πείραμα δεν έπιασε καθώς το κοινό δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι οι ταινίες παίζονται πλέον χωριστά όπως και στην Ευρώπη.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Το Καλοκαίρι της Ζωής μας



Καλοκαιρινές διακοπές, τα σχολεία κλείνουν και οι κατασκηνώσεις έχουν την τιμητική τους. Τα παιδιά, αφήνουν την οικογενειακή εστία και για λίγες μέρες, ξεσαλώνουν υπό το άγρυπνο βλέμμα των ομαδαρχών. Ο Βίνσεντ (Ζαν Πώλ Ρουβ), τριανταπέντε χρονών πλέον, αναπολεί τις ημέρες που ήταν επικεφαλής/αρχηγός μιας καλοκαιρινής κατασκήνωσης στην νοτιοδυτική Γαλλία. Αυτός, δέκα ομαδάρχες και ογδόντα παιδιά θα περάσουν τρεις εβδομάδες αξέχαστες που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Απρόβλεπτα συμβάντα, τραγελαφικές καταστάσεις, αταξίες, τα πρώτα φιλιά, τα πρώτα σκιρτήματα, παιδιά που αρνούνται να προσαρμοστούν αλλά και ατυχίες, όλα αυτά θα τα μοιραστούν και θα τα αντιμετωπίσουν όλοι μαζί. Παιδιά και ενήλικες, θα γελάσουν, θα κλάψουν, θα ερωτευθούν, θα γίνουν φίλοι και τελικά θα αγαπηθούν και θα αλλάξουν για πάντα. Τελικά, οι τρεις αυτές εβδομάδες, θα είναι… το καλοκαίρι της ζωής τους.



– Mια θερινή κωμική περιπέτεια με φόντο την εξοχή και θέμα τις χαρές και τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την απερίσκεπτη επιλογή τού να αφήσεις νέα παιδιά να επιτηρούν ελαφρώς νεότερα παιδιά.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Ο Κύριος του Κυρίου



Δύο πυροσβέστες υποδύονται το ομοφυλόφιλο παντρεμένο ζευγάρι προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προνόμια, τα οποία παρέχει η υπηρεσία τους στους παντρεμένους…



– Πρόκειται για μια σπαρταριστή κωμωδία κατά τη διάρκεια της οποίας συμβαίνουν κυριολεκτικά τα πάντα… Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το σενάριο υπογράφει μεταξύ άλλων και ο Αλεξάντερ Πέιν.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Η Ιδιοκτησία



Η Πασκάλ ζει με τους δύο δίδυμους γιους της σε μια φάρμα στο Βέλγιο. Αν και χωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια εξακολουθεί να καυγαδίζει άσχημα με τον πρώην άντρα της. Οι δίδυμοι Τιερί και Φρανσουά, αν και έχουν ενηλικιωθεί, δεν λένε να ωριμάσουν και να φροντίζουν μόνοι τους εαυτούς τους. Η Πασκάλ κουρασμένη από τους καυγάδες και από την παρούσα κατάσταση αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι. Μένοντας τα αδέρφια μόνα τους, έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους….



– H ταινία είναι η ιστορία των ανθρώπων που είναι ανίκανοι να παραδεχτούν ότι θέλουν να φύγουν μακριά και στο τέλος βρίσκονται χαμένοι και παγιδευμένοι. Το φινάλε της ταινίας σηματοδοτεί το τέλος μιας ιστορίας και την αρχή μιας άλλης. Πρωταγωνιστεί η εξαιρετική Ιζαμπέλ Υπέρ.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Ο Νεκρός

Άγρια Δύση, τέλη 19ου αιώνα. Ο Γουίλιαμ Μπλέικ, ένας νεαρός υπαλληλάκος, κυνηγημένος, χωρίς να φταίει, από μια σπείρα επαγγελματιών πιστολάδων, βρίσκει καταφύγιο σε ένα καταυλισμό Ινδιάνων. Εκεί θα γνωρίσει τον «Κανένα», έναν μορφωμένο στην Αγγλία Ινδιάνο, που θα τον βοηθήσει να περάσει στην «άλλη όχθη», για να τους αντιμετωπίσει…



– Ο χαρισματικός Τζιμ Τζάρμους υπογράφει μια μυστηριακή ταινία δρόμου που του χαρίζει τη διεθνή αναγνώριση, μέσα από τη συμμετοχή στο φεστιβάλ Καννών ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον Τζόνι Ντεπ να δώσει την πιο ώριμη ερμηνεία της καριέρας του…



Δείτε video από την ταινία και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Το Μικρόβιο του Φόβου



Η Agnes (Ashley Judd) είναι μια σερβιτόρα που μόλις ξέφυγε από τον βάναυσο πρώην σύζυγό της, τον Goss (Harry Connick Jr.), ο οποίος πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή. Για να μείνει μακριά του, μετακομίζει σε ένα μοτέλ όπου εκεί θα γνωρίσει τον Peter (Michael Shannon) έναν παλαίμαχο πολέμου, αρκετά αλλόκοτο και παρανοϊκό με τον οποίο σύντομα θα συνάψει σχέση. Όμως, τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά, καθώς η Anges σύντομα θα ζήσει έναν εφιάλτη…



– Ψυχολογικό θρίλερ απίστευτης έντασης, πολιτική αλληγορία αλλά και «εξοντωτικό» δράμα χαρακτήρων, το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή ενός πάλαι ποτέ μεγάλου κινηματογραφικού ταλέντου αλλά και την καλύτερη ίσως ερμηνεία στην καριέρα της ‘Ασλεϊ Τζαντ.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Ταξί 4



Μετά την επιτυχία των “Ταξί 1, 2 & 3” η γνωστή ομάδα επιστρέφει με την κωμική περιπέτεια “Ταξί 4”. Όπως και στις προηγούμενες ταινίες ο Σάμι Νάσερι υποδύεται τον ιπτάμενο οδηγό Ντανιέλ Μοράλες με το “πειραγμένο” ταξί, ένα Peugeot 407, αντί για το 406, που είχε στις προηγούμενες ταινίες. Ο Φρεντερίκ Ντιφεντάλ είναι και πάλι ο Εμιλιέν και ο Μπερνάρ Φαρσί, ο Αστυνόμος Ζιμπέρ.



– Aτελείωτο κυνηγητό, πολύ γέλιο, απίθανες καταστάσεις, γκαφατζήδες αστυνομικοί, συνθέτουν το πάζλ της γαλλικής παραγωγής.



Δείτε τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Άγνωστοι



Πέντε άντρες ξυπνούν μέσα σε μια κλειδωμένη αποθήκη χωρίς να θυμούνται τίποτα για τη ζωή τους. Δεν θυμούνται πως βρέθηκαν εκεί και οι προσπάθειες για να βγουν από εκεί μέσα είναι μάταιες. Ένα τηλεφώνημα θα τους δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν: Πρέπει να βρουν τι κοινό έχουν μεταξύ τους και τι ρόλο έχει ο καθένας.



– Ένα επιδέξιο, έντονα αγωνιώδες θρίλερ, με πολύ δυνατό κάστ, έξυπνο σενάριο και ιδιαίτερη φωτογραφία.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα