Star Wars Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις τον Πόλεμο των Άστρων;

default image

Η πριγκίπισσα Λέια ταξιδεύει ήδη για άλλο γαλαξία και οι φανατικοί των αστρικών πολέμων αναπολούν τα αθώα χρόνια του σινεμά που γέννησαν έναν ολόκληρο θρυλικό κόσμο. Πόσο ισχυρές είναι όμως οι γνώσεις σου στον κόσμο του Star Wars;

Η Carrie Fisher αποτέλεσε πρόσωπο λατρείας και θαυμασμού για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Οι “κολλημένοι” με τον υπέροχο κόσμο του Star Wars την τίμησαν ως πραγματική διαγαλαξιακή πριγκίπισσα και ο θάνατός της σίγουρα προκάλεσε δάκρυα σε χιλιάδες φανατικών του Πολέμου των Άστρων.

Η πριγκίπισσα Λέια εμφανίστηκε στην πρώτη τριλογία των ταινιών του George Lucas που εκτόξευσε και τη δημοφιλία της περιπέτειας του διαστήματος που συγκινεί ακόμη έπειτα από δεκαετίες. Την απολαύσαμε όμως και ως ηγέτιδα της επανάστασης και μητέρα του νέου “υπέρτατου κακού” στο ολοκαίνουριο κεφάλαιο που άνοιξε πέρσι σπάζοντας κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους.

Αποφασίσαμε έτσι, με αφορμή την άσχημη είδηση του θανάτου της Fisher, να ξαναθυμηθούμε κάποιες στιγμές από τον Πόλεμο των Άστρων γενικότερα και να φέρουμε την αγαπημένη ηθοποιό στη μνήμη μας, όπως της αξίζει. Ως πριγκίπισσας.

Κάντε το τεστ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα