Οι Dream Theater στην Ελλάδα

Οι Dream Theater στην Ελλάδα

Το συγκρότημα που βρίσκεται στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου του album, θα διαμορφώσει ένα set list, πρωτότυπο και διαφορετικό, περιλαμβάνοντας σίγουρα δείγματα από την καινούργια τους δουλειά.Την Τρίτη 2 Αυγούστου θα έχουμε τη δυνατότητα να τους ακούσουμε από κοντά, στο Θέατρο TerraVibe Park. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε (Vid)

Οι στυλοβάτες του progressive/ rock metal, Dream Theater, έρχονται στην Ελλάδα την Τρίτη 2 Αυγούστου, στο θέατρο του TerraVibe Park και θα χαρίσουν στο ελληνικό κοινό μοναδικές στιγμές, επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια και θερμή, σχέση του μαζί του.

Η πορεία των Dream Theater ξεκίνησε πριν είκοσι έξι χρόνια και καθιερώθηκαν για τη μοναδική τ ους έμπνευση αλλά και τη μουσική δεξιοτεχνία, που χαρακτηρίζει όλα τα μέλη του συγκροτήματος.

Το έργο τους χαρακτηρίζεται από τα ολοζώντανα στιχουργικά σενάρια, τις πολυεπίπεδες συνθέσεις, την συνειδητή ροπή στη δημιουργία μεγάλων σε διάρκεια συνθέσεων και τα μουσικά ξεσπάσματα που διαδέχονται εξαιρετικές μελωδίες, με συναισθηματική αμεσότητα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργείτε ένα οικείο και ζεστό συναίσθημα, διαφορετικών rock αποχρώσεων που έχει τη δύναμη να συνεπάρει τους πολλούς και πιστούς φίλους τους.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1985 όταν τρεις φοιτητές του μουσικού κολεγίου Berklee της Βοστόνης – οι Mike Portnoy, John Petrucci & John Myung - αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους Majesty, που σιγά σιγά καθιερώθηκαν σαν ανερχόμενη δύναμη στους underground metal κύκλους. Μετά από διάφορες αλλαγές στη σύνθεσή τους αφενός– το 1992 προστέθηκε ο τραγουδιστής James LaBrie και το 1999 ο keyboardίστας Jordan Rudens - αλλά και στο όνομά τους αφετέρου – ονομάστηκαν Dream Theater από έναν κατεδαφισμένο κινηματογράφο στο Μοντερέυ- καθιερώθηκαν, στο πλατύ κοινό το 1992, με την κυκλοφορία του album τους “Images and Words”.

Το album αυτό σήμερα θεωρείται από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα στην ιστορία του progressive/ rock metal. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στην εικοσιεξάχρονη πορεία τους οι Dream Theater έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές δουλειές όπως τα “Awake”, “ Scenes from a Memory”, το ep “A Change of Seasons” , “Train of Though” , “ Black Clouds and Silver Linings” για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.

Οι Dream Theater με τις δουλειές τους έδωσαν νέα διάσταση στον ήχο του progressive metal, το βοήθησαν να αναγεννηθεί και να επεκταθεί και κατάφεραν να διαμορφώσουν και να καθορίσουν τις εξελίξεις στo rock γενικότερα.

Οι Dream Theater δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους! Mε κάθε νέα τους δουλειά έχουν κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο, κάτι ρηξικέλευθο να προτείνουν.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου, στη συναυλία τους στο TerraVibe Park, θα μας γνωρίσουν τον νέο τους drummer - μετά την αποχώρηση του Mike Portnoy το Σεπτέμβριο του 2010 – που είναι βέβαιο ότι με το παίξιμό του θα τραβήξει τα μάτια όλων μας πάνω του και θα μας παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε στιγμές που μόνο οι Dream Theater ξέρουν να δημιουργούν!

Η προπώληση ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 35 €

Τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλ.: 210 3608366

Θεσσαλονίκη

Μητροπόλεως 102

Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική
SHARE:

24Media Network