Sugababes Live

default image

Οι Sugababes θα εμφανιστούν ζωντανά στις 19 Ιουλίου στο FlyBEEyond Festival. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα γλυκά μωρά από τη Βρετανία

Οι Sugababes θα εμφανιστούν ζωντανά στις 19 Ιουλίου στο FlyBEEyond Festival. Το ΜΕΝ 24 πιστό στην υπόσχεση του και με τις ενέσεις ινσουλίνης πρόχειρες παρουσιάζει τα γλυκά μωρά από τη Βρετανία. Η ιστορία των Sugababes ξεκινάει όταν, στο τέλος της δεκαετίας του 90, η Keisha Buchanan και η παιδική της φίλη η Mutya Buena γνώρισαν τη Siobhan Donaghy δημιούργησαν ένα συγκρότημα που θα άφηνε εποχή στη βρετανική pop σκηνή. Πολύ σύντομα υπέγραψαν στη London Records και χτύπησαν Jackpot όταν το πρώτο τους μόλις single προτάθηκε για τα βραβεία Brit Awards.



Με το ταλέντο να ξεχειλίζει -οι ίδιες γράφουν τη μουσική και το στίχο- και βασιζόμενες σε στο συνδυασμό pop και R&B στοιχείων κατάφεραν να φτάσουν πολύ σύντομα στην κορυφή.



Παρά τη μεγάλη τους επιτυχία, οι Sugababes αποφάσισαν να ανανεωθούν, ώστε να συνεχίσουν να παραμένουν στην κορυφή με φρέσκο σχήμα και ένα απόλυτα αισθησιακό look. Η αποχώρηση της Mutya και της Siobhan δεν ήταν οι τίτλοι τέλους αλλά μόλις ένα νέο αναπάντεχο ξεκίνημα. Η σύνθεση τους σήμερα είναι η Keisha Buchanan, η Heidi Range και η Amelle Berrabah.



Πάντα στις κορυφές των charts, με πολλά βραβεία, οι Sugababes είναι κάτι παραπάνω από ένα girl band. Ήταν το μοναδικό ποπ συγκρότημα που έπαιξε στην κεντρική σκηνή του Glastonbury το 2003, στο ίδιο line up με τους REM! Σε μια συνέντευξη της η Mutya θυμάται: «
Τα νεύρα μας ήταν παραλυμένα στην αρχή, αλλά εμείς ήμασταν υπερήφανες γι’ αυτό το event και το κοινό μας υποστήριξε πολύ! Είχα ακούσει για fans που πετάνε οτιδήποτε στη σκηνή όταν δεν τους αρέσει ένα συγκρότημα. Είχα πανικοβληθεί. Πήγε όμως πολύ καλά και νομίζω πως οι Sugababes θα επιστρέψουν σύντομα στο Glastonbury!»



Οι Sugababes είναι το πιο high-tech συγκρότημα στη Βρετανία. Δοκιμάζουν πάντα νέες τεχνολογίες σε οπτικό και ηχητικό υλικό και είναι πάντα σε επαφή με τα σύγχρονα ρεύματα. Παράλληλα ακολουθώντας τα νέα trends διατηρούν μια πολύ καλή σχέση με το κοινό τους που είναι κυρίως νεαρό. Τους το οφείλουν άλλωστε, καθώς ο κόσμος ήταν που τους «χάρισε» 8 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως!



Τα βραβεία των Sugababes είναι πολλά αλλά μερικά έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις ίδιες. Έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές την πρώτη θέση στα τσάρτς των σινγκλς, το βραβείο για το καλύτερο single στα Q Awards (2002) και το πρώτο βραβείο στα “Elle Style Awards” (2002). Έχουν επίσης βραβευθεί ως οι πιο μοδάτοι σταρ στα “Smash Hits Awards”. Το «Angels with dirty faces» κατέκτησε την κορυφή στα περίφημα Brit Awards και το 2006, η βρετανική Guardian τις κατέταξε στη 14η θέση, ανάμεσα στα καλύτερα σύγχρονα συγκροτήματα!




Οι Sugababes με “αντίπαλο” τις Girls Aloud







Οι Sugababes ζωντανά








Οι Sugababes όμως είναι και κοινωνικά ευαίσθητες. Συμμετέχοντας στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για την Αφρική, η Keisha με τη Heidi επισκέφθηκαν την ήπειρο. Η εμπειρία όπως δήλωσαν ήταν συγκλονιστική. Μάλιστα η Keisha, που σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί, έβαλε τα κλάματα όταν η δωδεκάχρονη Nokwanda (θύμα βιασμού) τη παρακαλούσε να μη φύγει. H Keisha συγκλονισμένη δήλωσε: «
Βλέποντας παιδιά σαν αυτά, καταλαβαίνω γιατί η Madonna ένιωσε υποχρεωμένη να περάσει τη διαδικασία της υιοθεσίας. Νομίζω πως σύντομα θα κάνω το ίδιο



Και στα δικά μας τώρα… Οι Sugababes έρχονται την Πέμπτη 19 Ιουλίου για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό ένα ξεχωριστό σόου στα πλαίσια του FlyBEEyond Festival. Στην κορυφή του line-up θα είναι η Pink οπότε δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να καταλάβουμε ότι θα είναι η πιο «καυτή» ημέρα του καλοκαιριού. Ελληνικές συμμετοχές θα υπάρχουν επίσης με τους ONIRAMA και τους ΑΜΜΟΣ να ζεσταίνουν το κοινό.




Τα εισιτήρια προπωλούνται:



Σε όλα τα Village Cinemas (8011009191, 2108108080, www.villagecinemas.gr) Σε όλα τα δισκοπωλεία Metropolis Στο ticketnet.gr (www.ticketnet.gr, 2111086060)



Πληροφορίες για το κοινό: 2111086060

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα